Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / 6 μήνες χωρίς τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: Το μνημόσυνο και το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής του
6 μήνες χωρίς τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: Το μνημόσυνο και το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής του  thumbnail

6 μήνες χωρίς τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: Το μνημόσυνο και το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής του

Έξι μήνες συμπληρώθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, από την μοιραία εκείνη ημέρα που οι καταστάσεις και το σκληρό bullying όπλισαν το χέρι του Βαγγέλη Γιακουμάκη, να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Συγγενείς και φίλοι του άτυχου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής, βρέθηκαν στον τόπο που μεγάλωσε, στο Σελλί Ρεθύμνου, όπου μαζί με την οικογένειά του, τέλεσαν το εξάμηνο μνημόσυνό του. 

Το Facebook έχει «πλημμυρίσει» από τις άσχημες μνήμες του θανάτου του, αλλά και τα εκατοντάδες μηνύματα φίλων του, αυτών που τον γνώριζαν και αυτών που τον αισθάνθηκαν δικό τους άνθρωπο χωρίς να τον ξέρουν. 

«Σήμερα 03/08/2015 στις 11.00πμ. τελέστηκε μνημόσυνο στη μνήμη του Βαγγέλη για τους 6 μήνες ………………Δεν σε ξεχνάμε…………!!!!!!!!!!!! Πέτα ψηλά βρε αητέ… Μην ξανακλάψεις πια ποτέ…! Πάλι με χρόνια με καιρούς, ξαναγεννιόμαστε… μ'ακούς????? Αητέ μου να μ'ακούς…. Να μ'ακούς….!!!!!!!», έγραψαν στο Facebook οι συγγενείς του Βαγγέλη, όπως και η αδερφή του Ελένη, που όλο αυτό το διάστημα επί καθημερινής βάσεως κάνει αναρτήσεις «πόνου» για τον αγαπημένο της Βαγγέλη.

  

zougla.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X