Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Η αρσενική Ζιζέλ: Το νέο μοντέλο της dolce cabbana με τις φιλανθρωπικές δράσεις (φωτό)
Η αρσενική Ζιζέλ: Το νέο μοντέλο της dolce cabbana με τις φιλανθρωπικές δράσεις (φωτό) thumbnail

Η αρσενική Ζιζέλ: Το νέο μοντέλο της dolce cabbana με τις φιλανθρωπικές δράσεις (φωτό)

Ο Ντέιβιντ Γκάντι είναι ο πανέμορφος μελαχρινός που κοσμεί τις σελίδες περιοδικών και συνεργάζεται επί σειρά ετών με τον οίκο «Dolce & Gabbana».


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον χαρακτηρίζουν ως «Ζιζέλ» του ανδρικού modeling και όχι άδικα.Μπορεί να είναι γνωστός για τα μπλε του μάτια και τους κοιλιακούς, ωστόσο ο Ντέιβιντ δεν είναι απλά ένα ωραίο πρόσωπο με σμιλεμένο κορμί.


Τον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τις φιλανθρωπίες μοιράζοντας χαρά σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη.O Ντέιβιντι, όντας το πρόσωπο γνωστής αλυσίδας ενδυμάτων, ένωσε της δυνάμεις του με την Joanna Lumley, για να βοηθήσουν την εταιρεία να ολοκληρώσει 24 κοινοτικά έργα μέσα σε 24 ώρες σηματοδοτώντας την έναρξη της καμπάνιας Spark Something Good. «Υποστηρίζω την εταιρεία σε μια καλή πρωτοβουλία για να βοηθήσει να ενθαρρύνει και να διευκολύνει τους ανθρώπους σε ολόκληρη τη χώρα να πάρουν ένα φτυάρι, ένα πινέλο και να αναλάβουν δράση για κάποιο κοινωνικό αγαθό», δηλώνει το supermodel και συνεχίζει:


«Έχω μάθει από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζω πως οι δωρεές δεν είναι πάντα αυτές που κάνουν το μεγαλύτερο καλό, αλλά η προσπάθεια είναι τελικά αυτή που πραγματικά μετράει»«Μου αρέσει η ιδέα των ανθρώπων που έρχονται μαζί για να κάνουν τη διαφορά. Δείχνουμε ακριβώς τι μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό των 24 ωρών», συμπληρώνει.


Ο Ντέιβιντ πιστεύει πως η ανάμιξη όλων των ανθρώπων στα κοινωφελή έργα για την κοινωνία έχει μοναδική σημασία, εξηγώντας πως όταν αυτό γίνεται με οργάνωση υπάρχει βέβαιη επιτυχία.

Πέρα από τις φιλανθρωπίες διατηρεί το δικό του blog στη βρετανική «Vogue», έχει στήλη για αυτοκίνητα στο βρετανικό «GQ», ενώ έχει αποκτήσει application με το όνομά του.Πηγή:mynews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X