Χένρικ Νίλσεν: «Έκλαιγα για την ΑΕΚ»

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι μίλησε στον Arena FM 89.4 o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και της ΑΕΚ, Χένρικ Νίλσεν.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχολίασε μεταξύ άλλων την απουσία του Ντάνιελ Άγκερ, που θα έχει η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στον Ηρακλή και την ΑΕΚ.
Αρχικά, σχολίασε πως: «Πιστεύω ότι θα είναι σκληρές αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με απίστευτους οπαδούς και ειδικά στο πρώτο παιχνίδι θα έχει προβάδισμα. Θα δεχτεί πίεση στην Τούμπα η Μπρόντμπι».
Σχετικά με την απουσία του Ντάνιελ Άγκερ, πρόσθεσε : «Ο Άγκερ είναι μια τεράστια απώλεια για την άμυνα της Μπρόντμπι. Έχει μεγάλη θητεία στην Λίβερπουλ και είναι ο καλύτερος αμυντικός στο Δανέζικο πρωτάθλημα, αλλά είναι τραυματίας αυτή την περίοδο. Η Μπρόντμπι διαθέτει ένα ρόστερ με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και αυτό καμιά φορά της στερεί την σταθερότητα στην απόδοση της».
Σχολιάζοντας το σημείο που πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση, είπε : «Το αδύνατο σημείο της Μπρόντμπι είναι η άμυνα, έχουν δεχτεί έξι γκολ σε τρια παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Σταδιακά βελτιώνεται και πιστεύω πως στην Θεσσαλονίκη θα προτιμήσει να παίξει με αντεπιθέσεις. Είναι επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση, αλλά εφόσον ΠΑΟΚ σκοράρει νωρίς, ίσως ο δείκτης του σκορ να ανέβει.
Ερωτηθείς για τον Ηρακλή και την ΑΕΚ, είπε: “Θυμάμαι και τον Ηρακλή και την ΑΕΚ. Έχω πολλές αναμνήσεις… Πολύ όμορφη πόλη η Θεσσαλονίκη και όλοι οι άνθρωποι εκεί είναι καλοί χαρακτήρες, ωστόσο στον Ηρακλή έμεινα μόλις μισό χρόνο. Στην ΑΕΚ έπαιξα πολλά χρόνια, την αγαπάω και είναι ακόμα και σήμερα η ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε η ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ, επέστρεψε το χαμόγελο στα χείλια μου, για κάποια χρόνια έκλαιγα με αυτό που έγινε, δεν το πίστευα ότι έπεσε η ΑΕΚ, ωστόσο τώρα είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα καλά”.

Σχετικά άρθρα