Η ομαδάρα μας στο βάθρο! (Video)

 H εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ανεβαίνει στο βάθρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Καζάν. Στο τρίτο σκαλί για δεύτερη φορά μετά τον συγκλονιστικό μικρό τελίκό με την Ιταλία που κρίθηκε στα πέναλτι. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιάννης Φουντούλης , που σκόραρε από το πέναλτι. Δεν θα ξαναχάσει ποτέ στη ζωή του πέναλτι!
Η χρυσή 13άδα, με τα πλήρη ονόματα των χάλκινων παγκόσμιων πρωταθλητών, που πέτυχαν τον άθλο είναι: Κωνσταντίνος Φλέγκας, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κυριάκος Ποντικέας, Χρήστος Αφρουδάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Στέφανος Γαλανόπουλος. Προπονητής τους και αρχιτέκτονας της επιτυχίας ο Θοδωρής Βλάχος, συνεργάτης του ο Δημήτρης Κραβαρίτης, αρχηγός της αποστολής και έφορος ο Δημήτρης Γιακουμάτος και φυσικοθεραπευτής ο Αλέξανδρος Κολιάτος. Η αποστολή είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει από το Καζάν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” αύριο Κυριακή 9/8 στις 9.15 το πρωί (μέσω Κωνσταντινούπολης).
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η μακράν κορυφαία ομάδα του τουρνουά, η Σερβία που κατατρόπωσε στον τελικό την Κροατία με 11-4. 
 Kάντε κλικ εδώ για να δείτε τις selfies των διεθνών μας στο βάθρο 

Σχετικά άρθρα