Έχει παράδοση και ηθικό η Κλαμπ Μπριζ

393. ΒΑΑΣΑ-ΜΑΡΙΕΝΧΑΜΝ 2 2.10
Ομάδα σκληρή και αμυντικογενής η γηπεδούχος θα είναι εξαιρετικά δύσκολο με αυτή την ημιτελή αγωνιστική εικόνα που εμφανίζει να παραμείνει στην Α’ Φινλανδίας και την επόμενη σεζόν. Ηδη έφτασε τους έξι αγώνες χωρίς νίκη έχοντας κέρδος σε αυτό το χρονικό διάστημα τρείς ισοπαλίες. Απέχει πέντε πόντους από τα πλέι άουτ και επτά από την 10η θέση της κατάταξης. Εντός δείχνει μαχητικότητα αλλά πολλές φορές δεν επαρκεί ειδικά όταν απέναντι έχει μια ομάδα η οποία αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον κακό δαίμονα. Η Μάριενχαμν που έχει υψηλές βλέψεις απέχοντας για την ώρα μόλις τρείς πόντους από την τριάδα έχει παίξει στο γήπεδο της Βάασα έξι φορές από το 2011 και έπειτα μα απολογισμό μία ήττα, μία ισοπαλία και τέσσερις νίκες. Καλή αμυντικά θέλει να πάρει αυτό που έχασε την προηγούμενη αγωνιστική όταν δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στην έδρα της (2ης) Ροβανιέμι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

405. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ- ΤΟΥΝ 1 1.60
Την παρθενική νίκη της στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσει η γηπεδούχος που μετρά μέχρι τώρα μόνο ισοπαλίες και τις τρείς μάλιστα με το ίδιο σκορ: 1-1! Η Τουν είναι ίσως ο ιδανικός αντίπαλος καθώς έρχεται από δύσκολο αγώνα την περσμένη Πέμπτη στην έδρα της Βαντούζ όπου με το 2-2 πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Λογικά θα υπάρχει κόπωση στους φιλοξενούμενους οι οποίοι μόνο σταθερότητα δεν εμφανίζουν στο ξεκίνημα της σεζόν στην Ελβετία. Δύσκολη έδρα αυτής της Γιούνγκ Μπόις για την φιλοξενούμενη καθώς στις επτά τελευταίες επισκέψεις της από το 2011 και έπειτα μετρά μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Οι γηπεδούχοι δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

421. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2 2.20
Ζόρικη για τη Σαρλερουά αποδείχθηκε η Ζόρια καθώς υπέστη και δεύτερη ήττα πριν από τρείς ημέρες στην Ουκρανία με συνέπεια να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Ταξίδι, κακή ψυχολογία και κόπωση από τα συνεχόμενα ματς θα αποτελέσουν μειονέκτημα για του γηπεδούχους οι οποίοι κινδυνεύουν με την παρθενική ήττα τους στη νέα σεζόν. Θα βρουν απέναντι μια ομάδα που το ηθικό είναι πλέον στα ύψη μετά τη θριαμβευτική πρόκριση στα πλέι όφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Κλαμπ Μπριζ ήταν ουσιαστική κόντρα στον Παναθηναϊκό μεσοβδόμαδα και με το 3-0 απέδειξε ότι βρίσκει το δρόμο της. Με το ίδιο σκορ είχε επιβληθεί την περασμένη εβδομάδα για το πρωτάθλημα της Μαλίν δείχνοντας εξαιρετική εικόνα σε όλες τις γραμμές. Η παράδοση είναι εκκωφαντικά υπέρ της φιλοξενούμενης καθώς έχασε για τελευταία φορά στο “Σταντ ντε Παϊς” το μακρινό 1996! Εκτοτε οκτό ματς έληξαν ισόπαλα και 10 υπέρ των φιλοξενούμενων. Συνολικά σε σύνολο 40 αναμετρήσεων εντός εκτός, η Σαρλερουά μετρά μόλις τρείς νίκες και η Κλαμπ Μπριζ 27!

Σχετικά άρθρα