Αποκαλύπτεται με Μπεσίκτας!

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας μπροστά στους οπαδούς του δίνει απόψε (21:00, Novasports1, Pamesports.gr) ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν την Μπεσίκτας στο “Γ. Καραϊσκάκης” και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις τους αλλά και να παρουσιάσουν δείγματα περαιτέρω βελτίωσης ενόψει φυσικά και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Στο πρώτο του εντός έδρας ματς στον πάγκο των Πειραιωτών, ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στους Πάρντο και Φινμπόγκασον ενώ και ο Στέφανος Καπίνο ενδέχεται να υπερασπιστεί για πρώτη φορά την εστία της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με τους Ρομπέρτο στο τέρμα, τους Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Αυλωνίτη και Σαλίνο στην άμυνα και τους Μπουχαλάκη και Μιλιβόγεβιτς στα χαφ ενώ στα πλάγια θα είναι οι Πάρντο και Ντουρμάζ, με τον Φορτούνη πίσω από τον προωθημένο Φινμπόγκασον ή τον Χάρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Βούρος, Μαζουακού, Κασάμι, Φουστέρ, Ντοσεβί, Πουλίδο, Ζντιέλαρ και Σάλιακας.

Εκτός έμειναν οι Εκτός έμειναν οι Τσόρι Ντομίνγκες, Τζανδάρης, Κολοβός και Γιαννιώτας ενώ όπως είναι φυσιολογικό ο Εστεμπάν Καμπιάσο είναι ανέτοιμος.

Η Μπεσίκτας ταξίδεψε στην Ελλάδα με τους Ζενγκίν, Γκουβένκ, Σαπάν, Μιλόσεβιτς, Κουρτουλούς, Τόσιτς, Τόρε, Σαχάν, Πεκτεμέκ, Χάτσινσον, Οζιάκουπ, Κουαρέσμα, Φράνκο, Ουϊσάλ, Φρέι, Γκουλούμ, Τοσούν, Κοϊμπάσι, Σισμάνογλου, Μότα, Μπεκ, Γκόμεζ, Ροντόλφο.

Σχετικά άρθρα