Ντεμπούτο στην εστία που τον έμαθαν (video)

 
Γεμάτο συμπτώσεις ποδόσφαιρο. Με τον Στέφανο Καπίνο δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Σε διάστημα ενός χρόνου έκανε το σύντομο, μα και τόσο σπάνιο ταξίδι ταξίδι από τη Λεωφόρο στο Φάληρο.
Δεν γνωρίζουμε πως ένιωσε στο ντεμπούτο του μπροστά στον ερυθρόλευκο κόσμο απέναντι στην Μπεσίκτας. Η σύμπτωση, μπορεί και να μην πέρασε καν από το μυαλό του, όταν ασπάστηκε τον Ρομπέρτο, διανύοντας τα βήματα προς την εστία που τον μάθαμε.
 

 
Ήταν Νοέμβριος του 2011. Επτά λεπτά πριν από το τέλος του ντέρμπι της ζωής του. Το πρώτο του ντέρμπι. Τον αγώνα που νομοτελειακά δεν θα ξεχάσει ποτέ. Με το σκορ καρφωμένο στο 1-1 ο Ολυμπιακός, το τελευταίο τέταρτο, πίεσε τον Παναθηναϊκο. Διαγώνιο σουτ του Μιραλάς ο Καπίνο το βγάζει στην κλειστή γωνία. Και στο 83’΄η φάση που σφράγισε το ντέρμπι. Από την εμπλοκή του Φουστέρ στη φάση, η μπάλα αλλάζει τροχιά και κατευθύνεται στην αριστερή του γωνία.Επέμβαση με υψηλό συντελεστή δυσκολίας. Η πρώτη τεράστια επέμβαση του Καπίνο. Οι δύο εμπλεκόμενοι της φάσης (Φουστέρ και Καπίνο) μπήκαν στο γήπεδο χθες με διαφορά ελάχιστων λεπτών. Έγιναν συμπάικτες τέσσερα χρόνια μετά. Ο Παναθηναϊκός τότε πήρε το 1-1 με το ντεμπούτο του 17χρονου τερματοφύλακα σε ντέρμπι, να κρίνεται άκρως επιτυχημένο.
Ίδια εστία, άλλη φανέλα…
Οι επεμβάσεις του Καπίνο στο ντέρμπι, τον Νοέμβριο του 2011

 

Σχετικά άρθρα