Τριάδα από την Ελβετία

258. ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΤΟΥΝ 4-6 ΓΚΟΛ 2.10 Σε φοβερή αγωνιστική κατάσταση οι πρωταθλητές καθώς μετρούν έξι νίκες σε ισάριθμες επίσημες αναμετρήσεις που έδωσαν εντός και εκτός των τειχών. Πρωτοπόρος βέβαια στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει το αξιοπρόσεκτο σερί που βασίζεται κυρίως στις μεγάλες επιθετικές ικανότητες. Την περασμένη αγωνιστική δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος στην έδρα της Λουκέρνης όταν όπως πάτησε γκάζι πήρε εύκολα το ματς με 3-1. Οβερ φέρνει συχνά όπως και η σημερινή αντιπαλός της η οποια μετρά μόνο μία νίκη κόντρα στη Λουγκάνο με 3-2. Στα υπόλοιπα τρία ματς υπέστη ισάριθμες ήττες και μόνο στη Λουκέρνη το σκορ έμεινε χαμηλά (1-0). Στα υπόλοιπα έχασε 5-3 από τη Γκρασχόπερ και 3-1 από την Γιουνγκ Μπόις την περασμένη Κυριακή. Εμφανή τα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία σε συνδυασμό με την οίστρο της Βασιλείας είναι στοιχεία που μπορούν να φέρουν ένα ακόμη μεγάλο σκορ.
259. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΛΟΥΓΚΑΝΟ ΟΒΕΡ 1.45 Πήρε μπροστά η γηπεδούχος που έπειτα από τρείς διαδοχικές ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) νίκησε την περασμένη Κυριακή για πρώτη φορά στη σεζόν την Τουν με το άνετο 3-1. Ηταν καλή μπροστά με πολλές ευκαιρίες στη διάρκεια του ματς και παρότι έπαιξε με δέκα παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν φοβήθηκε διόλου την αντιπαλό της.
Επειτα από τέσσερις αγωνιστικές η Λουγκάνο μετρά τρείς πόντους μετά τη νίκη επί της Βαντούζ με 1-0 πριν από δύο εβδομάδες. Στις τρείς υπόλοιπες αγωνιστικές η ομάδα του Ζέμαν υπέστη ήττες από Σεν Γκάλεν 2-0, Τουν 3-2 και Γκρασχόπερ 6-1. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη ότι οι φιλοξενούμενοι πρέπει να βελτιωθούν σε μεγάλο βαθμό αμυντικά μόνο αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη και ειδικά σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Γιουνγκ Μπόις. Πιθανό το ευρύ σκορ και σε αυτή την αναμέτρηση.
269. ΛΟΥΚΕΡΝΗ-ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ 2-3 ΓΚΟΛ 1.80
Τέλος στο αήττητο σερί της Λουκέρνης η οποία έχασε από τη Βασιλεία με 3-1 παίζοντας ωστόσο καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Σκοράρει με ευκολία η ομάδα του Μπάμπελ κι αυτό είναι το δυνατό σημείο της για να έχει καλή πορεία στη φετινή σεζόν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι σφιχτή ομάδα που παίζει αμυντικά και προσπαθεί να σκοράρει στις αντεπιθέσεις. Κανένα ματς από τα τέσσερα που έδωσε έως τώρα δεν είχε παραπάνω από δύο γκολ, τα τρία δε από αυτά είχαν σύνολο τερμάτων 2-3. Φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι αλλά η Σεν Γκάλεν είναι σκληρή ομάδα και ενδέχεται να δυσκολέψει τη Λουκέρνη. Προτιμότερο το 2-3 γκολ.

Σχετικά άρθρα