Έφτασε στην Ελβετία ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Ελβετία και προετοιμάζεται πλέον για το φιλικό που θα δώσει την Πέμπτη (18.30) με την Εθνική ομάδα του Κατάρ, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την UNICEF καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του διεθνούς Οργανισμού.
Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός:
«Μετά από περίπου 2 ώρες και 40 λεπτά πτήση, η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδος προσγειώθηκε στην Ζυρίχη της Ελβετίας. Εκεί, η ομάδα του κ. Σίλβα θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την εθνική ομάδα του Κατάρ την Πέμπτη (13/8, 18:30 ώρα Ελλάδος).
Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια στις 19:00 ώρα Ελλάδος υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση. Να θυμίσουμε ότι η αποστολή που έχει ταξιδέψει στην Ελβετία είναι η εξής: Ρομπέρτο, Καπίνο, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Κολοβός, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Κασάμι, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Πουλίδο, Σάλιακας.
Το φιλικό αυτό έχει ιδιαίτερη αξία, εκτός του αγωνιστικού κομματιού, καθώς όλα τα έσοδα θα δοθούν στην UNICEF, στηρίζοντας την προσπάθειά της για έναν καλύτερο κόσμο, για όλα τα παιδιά».

Σχετικά άρθρα