Αρχική / More / Αθλητικά / Αναζητάει κεντρική χορηγία η Super League!
Αναζητάει κεντρική χορηγία η Super League! thumbnail

Αναζητάει κεντρική χορηγία η Super League!

Σε αναζήτηση κεντρικού χορηγού για το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται η Super League. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου η Λίγκα αποφάσισε να απορρίψει ομόφωνα την πρόταση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και συστάθηκε επιτροπή, η οποία αποτελείται από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Γιώργο Μποροβήλο, και τους προέδρους των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ, προκειμένου να βρεθεί κεντρική χορηγία για τη σεζόν 2015-2016.

Εξάλλου, η Λίγκα γνωστοποίησε πως επικυρώθηκε η βαθμολογίας της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς και τονίζει πως στην περίπτωση που το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφασίσει την παραμονή της Κέρκυρας τότε οι Φαίακες θα αγωνιστούν κανονικά στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε τα ακόλουθα:

1/ Επικυρώθηκε η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League 2014-2015. Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφασίσει την παραμονή της ΠΑΕ Α.Ο.Κ., το Δ.Σ. αποφάσισε ότι η εν λόγω ΠΑΕ θα συμμετάσχει κανονικά στο Πρωτάθλημα Super League 2015-2016.

2/ Ενεγράφησαν ως μέλη της Super League οι ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ηρακλής.

3/ Απορρίφθηκε ομόφωνα η πρόταση περί κεντρικής χορηγίας της ΟΠΑΠ Α.Ε. και συστάθηκε ομόφωνα επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δ.Σ. και τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα εξεύρεσης κεντρικής χορηγίας του Πρωταθλήματος Super League 2015-2016.

4/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League για την 1η και τη 2η αγωνιστική ημέρα.

5/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προκηρύξεις του Πρωταθλήματος Super League και Play-Offs, καθώς και του Πρωταθλήματος Υποδομής Super League Κ-20.

6/ Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Κανονισμός Παρατηρητών.

7/ Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως συζητηθούν οι προτάσεις περί της αναδιάρθρωσης, του τρόπου διεξαγωγής και συναφών θεμάτων για το Πρωτάθλημα Super League 2016-2017, μέχρι τις 30/11/2015, προκειμένου να οριστικοποιηθούν.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X