«Οι στόχοι της Εθνικής είναι υψηλοί»

Η Εθνική μας ομάδα αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης για την Κωνσταντινόπουλη, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά, και ο Κώστας Σλούκας λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο μίλησε για την προετοιμασία της “γαλανόλευκης” αλλά και για τους στόχους ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

«Θα δώσουμε δύο δυνατά φιλικά, από τα οποία περιμένουμε κι εμείς και περισσότερο το τεχνικό επιτελείο να βγουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Πάμε να νικήσουμε και σιγά-σιγά να μπαίνουμε και στο πνεύμα των επίσημων αγώνων», δήλωσε για τα δύο προσεχή τεστ ο Κώστας Σλούκας και συμπλήρωσε: «Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες με διπλές προπονήσεις και πολλές ώρες στο γήπεδο, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη. Αν θέλουμε να πετύχουμε, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Ας μην κρυβόμαστε, στο μυαλό μας οι στόχοι είναι υψηλοί. Η Εθνική ομάδα όμως πάντα πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και χτίζει καλύτερες συνθήκες για τη συνέχεια, για τους επόμενους αγώνες», τόνισε ο Σλούκας.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής 14 παίκτες: Ζήσης, Σπανούλης, Καλάθης, Σλούκας, Μάντζαρης, Παπανικολάου, Περπέρογλου, Γιάνκοβιτς, Καϊμακόγλου, Αντετοκούνμπο, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Κουφός, Σαρικόπουλος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αγραβάνης, ο οποίος παρουσίασε στομαχικές διαταραχές και σημάδια γαστρεντερίτιδας.

Την Παρασκευή η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Βοσνία και το Σάββατο την Τουρκία. 

Σχετικά άρθρα