Δυάδα από το Σουνταμερικάνα

Νικηθήκαμε κατά κράτος χθες το βράδυ στο Σουνταμερικάνα. Η Σάντα Φε απέτυχε να κερδίσει την υποδεέστερη Λίγκα ντε Λόχα, ενώ η Μπολιβάρ διασύρθηκε στην έδρα της Ντεφενσόρ χάνοντας 3-0.

315 ΛΕΟΝ ΝΤΕ ΧΟΥΑΝΟΥΚΟ – ΕΜΕΛΕΚ 1Χ (Δ.Ε.) 1,85
Πρώτος αγώνας για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα, όποιος περάσει στην επόμενη φάση θα αγωνιστεί με τον νικητή του Χουβεντούδ – Ρεάλ Ποτοσί. Δεν συμφωνούμε με τον φαβοριτισμό της Εμελεκ παρότι είναι καλύτερη ομάδα. Είθισται όταν φεύγει από τον Ισημερινό να χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς της, μετράει 2-3-12 στα τελευταία 17 παιχνίδια εκτός χώρας στις διεθνείς διοργανώσεις. Η Λεόν ντε Χουανούκο δεν συγκαταλέγεται στα μεγάλα ονόματα του περουβιανού ποδοσφαίρου, έχει κάνει, όμως, αρκετά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Της ταιριάζει… γάντι ο ρόλος του… Δαυίδ στο εν λόγω ζευγάρι, παρόλα αυτά θεωρούμε ότι μπορεί απόψε τουλάχιστον να μην χάσει. Η Εμελεκ άλλωστε, θα βολευτεί και με την ισοπαλία, καθώς το μυαλό της θα βρίσκεται και στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Ντεπορτίβο Κουένκα την ερχόμενη Κυριακή.

320 ΑΓΚΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΔΟΣ – ΚΟΜΕΡΣΙΟ Under 1,60
Πρώτος αγώνας για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα, όποιος περάσει στην επόμενη φάση θα αγωνιστεί με τον νικητή του Ολίμπια – Ουατσιπάτο. Η αναμέτρηση δεν διεξάγεται στη φυσική έδρα της Αγκίλας, καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις, το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Ατλέτικο Νασιονάλ και Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Από την Κολομβία είναι η Αγκίλας, από το Περού η Κομέρσιο, αμφότερες δεν βρίσκονται στον… πυρήνα των «μεγάλων» ομάδων στις χώρες τους. Δεν βρίσκουμε αξία στον «άσο», αλλά από την άλλη και η φιλοξενούμενη δεν μας εμπνέει για να οδηγηθούμε στην κόντρα. Οπότε αφήνουμε το σημείο στην άκρη και πηγαίνουμε στο under το οποίο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης. Η Αγκίλας έχει 8 under στα τελευταία 9 παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στα οποία, μάλιστα, δεν βρήκε καν δίχτυα! Η Κομέρσιο από την άλλη, μετράει 4 στα τελευταία 6 ματς ανεξαρτήτως έδρας, ενώ σκόραρε μόλις 1 φορά στις τελευταίες 4… εξορμήσεις της. Αμυντικό προσανατολισμό θα έχει, την ενδιαφέρει πρωτίστως να μην δεχτεί γκολ. Η Αγκίλας ούτως ή άλλως δεν σκοράρει ούτε με… αίτηση όπως αναφέραμε και παραπάνω, οπότε το under σε αυτή την απόδοση έχει αρκετή αξία.

Σχετικά άρθρα