Ντα Κόστα και Σεμπά

Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Σεμπά και του Μανού Ντα Κόστα εμφανίζονται σε πολύ προχωρημένο βαθμό για τον Ολυμπιακό, με πληροφορίες από το εξωτερικό να τις θεωρούν «τελειωμένες» αλλά με τους ερυθρόλευκους να μην επιβεβαιώνουν ώς τώρα επισήμως.

Για τον Σεμπά στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για πλήρη συμφωνία Εστορίλ-Ολυμπιακού κι ότι η μεταγραφή του Βραζιλιάνου εξτρέμ θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, μετά τη συμμετοχή του στο ματς της νυν ομάδας του με την Μπενφίκα για την πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει επιλέξει ως μία εκ των δύο κινήσεων που πρόκειται να κάνει την απόκτηση του Μανού Ντα Κόστα της Σίβασπορ. Ο 29χρονος στόπερ που έχει γεννηθεί στη Γαλλία, έχει πορτογαλικό διαβατήριο αλλά είναι διεθνής με το Μαρόκο, είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από ξένα ΜΜΕ.

Για την άμυνα οι ερυθρόλευκοι έχουν βασικό στόχο και τον Έντερ Μπαλάντα της Ρίβερ με την οποία συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για τον 22χρονο Κολομβιανό, ενώ στα ρεπορτάζ αναφέρονται καθημερινά και οι δύσκολες περιπτώσεις των Αντερλάν Σάντος και Ρολάντο.

Σχετικά άρθρα