«Οι Έλληνες δείχνουν ασέβεια»

Ο Βραζιλιάνος, Ντόντο που αγωνίζεται στην Καμπάλα, σχολίασε επικριτικά το γεγονός πως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φοβούνται να ταξιδέψουν στο Μπακού.

«Οι Έλληνες δείχνουν ασέβεια και αυτό είναι γελοίο. Είμαι Βραζιλιάνος και ζω στη χώρα για μία πενταετία και έχοντας περάσει από την Κροατία και την Ισπανία, μπορώ να πω ότι οι κάτοικοι του Αζερμπαϊτζάν και είναι ήρεμοι και φιλήσυχοι. Δεν υπάρχει κάτι να χρεωθεί στο Αζερμπαϊτζάν και όμως, αυτοί λένε ότι όλα είναι άσχημα. Οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να έρθουν εδώ με άνεση. Να δουν το μοναδικό Αζερμπαϊτζάν και να απολαύσουν την αναμέτρηση».

Για την σύλληψη του Χουσεΐνοφ δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό το θέμα. Εμείς πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η απουσία του δεν θα επηρεάσει την ομάδα».

Για τα ματς με τον Παναθηναϊκό είπε: «Έχουμε μία καλή ομάδα με έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, σε κάθε περίπτωση. Είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο. Πρέπει να νικήσουμε και να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League».

Σχετικά άρθρα