Φιλική ήττα στη Βέροια για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε στη Βέροια, με την ομώνυμη ομάδα της Ημαθίας να επικρατεί με 2-1. Σκόραρε ο Ζάιρο στο (ανεπίσημο) ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Ιγκόρ Τούντορ κατάφερε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στο τεστ με τη Βέροια, ενόψει των αναμετρήσεων με την Μπρόντμπι, αλλά και την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα. Ο “δικέφαλος” δεν έθελξε με το θέαμα που παρουσίασε, ωστόσο ο Κροάτης προπονητής είδε αυτά που ήθελε από τα σχήματα που παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο.

Η Βέροια προηγήθηκε στο 23ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Αμπντούν και κακό υπολογισμό από τον Όλσεν, ο Ναζλίδης με κοντινή κεφαλιά κατάφερε να βρει στόχο. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 73ο λεπτό, μετά από μακρινή μπαλιά του Σαββίδη στον Ζαϊρο και πλασέ του Βραζιλιάνου. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μερεμπασβίλι με σουτ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Ετζεγκουέλε, Μαραγκός, Γιαννούλης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Γιουσούφ, Μαγιέφσκι, Αμπντούν, Ναζλίδης
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Τσουμάνης, Παυλίδης, Τάτος, Νάστος, Μερεμπασβίλι, Γεωργιάδης, Μελικιώτης

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες, Κουλούρης
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γλύκος, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Μαντούρο, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Μυστακίδης, Ζάιρο, Σαλπιγγίδης.

Σχετικά άρθρα