Οβερ Γουότφορντ και Χάντερσφιλντ

350. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΕΣΤΕΡ 1 2.10
Εντυπωσιακό ξεκίνημα είχαν οι γηπεδούχοι καθώς στην πρεμιέρα της προηγούμενης εβδομάδας νίκησαν την Αρσεναλ και μάλιστα μέσα στο σπίτι της με 2-0. Παρότι ο Τσεχ δεν ήταν σε καλή κατάσταση δίνοντας το πρώτο γκολ δώρο, τα “σφυριά” πήραν δίκαιη νίκη δείχνοντας προσήλωση στα μετόπισθεν και αποτελεσματικότητα στην εμπροσθοφυλακή. Τώρα μπροστά στο κοινό τους έχουν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τις νίκες καθώς υποδέχονται τη Λέστερ που αποτελεί έναν από τους καλύτερους “πελάτες”. Μπορεί οι “αλεπούδες” να άρχισαν με νίκη το πρωτάθλημα εμφανίζοντας επιθετικές ικανότητες στο 4-2 επί της Σάντερλαντ αλλά αυτό δεν επαρκεί για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο. Πρώτον διότι υστερούν αμυντικά και δεύτερον επειδή από το 1977 και μετά μετρούν εκεί μία νίκη, μία ισοπαλία και 13 ήττες!
351. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΡΟΜΓΟΥΙΤΣ ΟΒΕΡ 1.90
Επιθετικές αρετές εμφάνισε η Γουότφορντ στην πρεμιέρα κόντρα στην Εβερτον όπου παρά το βαρύ όνομα του αντιπάλου και την εις βάρος της προϊστορία κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές και τελικά να αρχίσει τη σεζόν με το 2-2 που πήραν στο “Γκούντισον Παρκ”. Εφτιαξαν πολλές ευκαιρίες οι Λονδρέζοι χάριν κυρίως του δίδυμου της μεσαίας γραμμής Μπεχράμι-Καπού Συνήθως οι αναμετρήσεις με τη Μπρόμγουιτς που ήταν κάκιστη αμυντικά κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι έχουν πολλά γκολ συνεπώς με βάση την τωρινή εικόνα αλλά και την μεταξύ τους προϊστορία το όβερ έχει πολλές πιθανότητες. Εναλλακτικά η κόντρα στους γηπεδούχους καθώς ο Πιούλις θα κοιτάξει να ρεφάρει αλλά και να αμβλύνει τις κακές εντυπώσεις από την πρεμιέρα.
362. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ ΟΒΕΡ 1.75
Δεν άρχισε καλά η σεζόν για τους γηπεδούχους οι οποίοι μετρούν δύο ήττες που συνοδεύτηκαν από κακές εμφανίσεις. Πρώτα ηττήθηκαν από τη Χαλ με 2-0 παρουσιάζοντας προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία . Η αλήθεια είναι πως έδωσαν πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο προβληματίζοντας με την εικόνα τους. Τρείς ημέρες μετά οι παίκτες της εισέπραξαν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Νοτς Κάουντι για το Λιγκ Καπ. Μολονότι προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει παρά μόνο για τρία λεπτά το προβάδισμα δεχόμενη και δεύτερο γκολ στο β’ ημίχρονο. Κακή λειτουργία στην οπισθοφυλακή, όχι καλή φυσική κατάσταση για την ομάδα του Πάουελ που πάντως σήμερα θα επιδιώξει να δώσει απαντήσεις κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε ανέτοιμη στην πρεμιέρα χάνοντας εντός 2-1 από την Γουλβς και με το ίδιο σκορ ηττήθηκε λίγες ημέρες μετά από τη Στριούσμπερι για το Λιγκ Καπ. Είναι επιθετική ομάδα η Μπλάκμπερν και περιμένω να σκοράρει. Συνυπολογίζοντας την παράδοση όπου στα τρία τελευταία μεταξύ τους στο “Τζον Σμιθ” καταγράφηκαν 14 γκολ το όβερ είναι εξαιρετικά πιθανό.

Σχετικά άρθρα