Γρηγορίου: «Έχουμε τα δικά μας όνειρα»

Ο Χάρης Γρηγορίου μίλησε στον τουρκικό Τύπο για τα παιχνίδια του Ατρομήτου με τη Φενέρ και τόνισε πως η η ομάδα της Πόλης είναι φαβορί αλλά αυτό δεν απαγορεύει στους Περιστεριώτες να ονειρεύονται.

Αρχικά ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας ανέφερε:  «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μας να αντιμετωπίσουμε τη Φενέρ. Το φαβορί είναι σίγουρα η Φενέρ, ειδικά φέτος που επένδυσε πολλά εκατομμύρια. Έφερε πολύ σημαντικούς παίκτες. Ξέρουμε ότι η δουλειά μας θα είναι πολύ δύσκολη. Αλλά έχουμε τα δικά μας όνειρα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς.

Για την ομάδα μας, για τους οπαδούς μας, για τον πρόεδρο, αποτελεί μία πρόκληση. Και πάνω από όλα για τους παίκτες μας. Όλες οι ομάδες έχουν όνειρα. Κάνουμε και εμείς το ίδιο. Οι αναμετρήσεις με τη Φενέρ είναι αιτία χαράς».

Για την ένταση που υπάρχει σε τέτοια ματς ανάμεσα στους οπαδούς: «Ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στα δύο παιχνίδια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξει από τώρα προβληματισμός. Στο παρελθόν πολλές φορές έχουν αναμετρηθεί ελληνικές με τουρκικές ομάδες».

Σχετικά άρθρα