Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / 17/08 – 20/08/2015: Η Σελήνη στον Ζυγό
17/08 – 20/08/2015: Η Σελήνη στον Ζυγό    thumbnail

17/08 – 20/08/2015: Η Σελήνη στον Ζυγό

Η Σελήνη εισέρχεται στον αέρινο Ζυγό στις 11.22 το πρωί, για να παραμείνει εδώ μέχρι το πρωί στις 20 Αυγούστου. Θα είναι ένα διάστημα χαριτωμένο από άποψη σεληνιακής επιρροής λόγω Ζυγού, αλλά και με κάποιες έντονες όψεις που θα μας προβληματίσουν δυνατά. Ο παρορμητικόςσταυρός που φιλοξενεί την Σελήνη έχει έντονο καρμικό φορτίο όλη αυτήν την περίοδο, με τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό αλλά και τον ανάδρομο Πλούτωνα και την ανάδρομη Δήμητρα στον Αιγόκερω.


Μια ευκαιρία για τακτοποίηση


Η κύρια όψη της Σελήνης στις 17 Αυγούστου, που επιστρέφουμε και σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς οι περισσότεροι και ξεκινάει και η εβδομάδα, είναι το εξάγωνό της με τον Κρόνο από τον Σκορπιό. Ερωτικά αυτή όψη θα μας βοηθήσει πολύ, μιας και φέρνει ηρεμία και ευνοεί τους μακροχρόνιους δεσμούς.


Επίσης πολύ καλή επιρροή θα έχουμε και σε θέματα που αφορούν νομικές διεκδικήσει, κυρίως δάνεια και χρέη . Είναι μια καλή ημέρα, ειδικά για Σκορπιούς, Αιγόκερους και Λέοντες, για να τακτοποιήσουν συσσωρευμένες εκκρεμότητες και να εξετάσουν αν μπορούν να έχουν μια νομική βοήθεια.


Στις 18 Αυγούστου ετοιμαστείτε για εξομολογήσεις


Θα είναι μια παράξενη ημέρα αυτή η Τρίτη. Από την μια έχουμε ένα θετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Λέοντα, που μας γεμίζει δυναμισμό και μας κάνει να θέλουμε έντονα να συμπράξουμε με άλλους για να φέρουμε σε πέρας τα σχέδιά μας. Είναι μια όψη που κάνει ταυτόχρονα συναισθηματικούς και φορτισμένους, αλλά και πολύ κοινωνικούς, τους Κριούς, τους Λέοντες, τους Τοξότες.


Από την άλλη όμως έχουμε ένα πολύ δυνατό τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, το οποίο θα φέρει πολλές συναισθηματικές και όχι μόνον ανατροπές σε Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Σκορπιούς, δευτερευόντως ίσως και σε Ιχθείς. Το στίγμα της ημέρας βοηθάει τις εξομολογήσεις, αλλά αυξάνει την ανασφάλεια, ενώ δίνει και έντονο άρωμα δημόσιων σκανδάλων που θα αποκαλυφθούν και θα μας εξοργίσουν.Μυστικά και ψέματα αποκαλύπτονται, γι’ αυτό προσοχή στον τρόπο που κρατάμε την ιδιωτική μας ζωή σε ισορροπία .


Δυνατές συγκινήσεις την Τετάρτη 19 Αυγούστου


Μια πολύ όμορφη ημέρα για όλο τον ζωδιακό, εξαιτίας της σχέσης εξαγώνου της Σελήνης από τον Ζυγό με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Λέοντα. Η ημέρα ευνοεί ερωτικά πάρα πολύ τους υδροχόους – οι οποίοι θα πάρουν πολύ σοβαρές αποφάσεις – τους Λέοντες, τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Ζυγούς. Στους ευνοημένους πρέπει να υπολογιστούν και οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι.


Η αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό φέρνει ένα έντονο φορτίο, που θα μας κάνει να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας. Ίσως να αποφασίσουμε ότι είναι πρώιμη μια συνεργασία, ενώ θα δούμε με κάποιο δισταγμό νέα ξεκινήματα.


Στις 20 το εξάγωνο με τον Δία φέρνει τύχη


Πριν εγκαταλείψει την χώρα του Ζυγού η Σελήνη, νωρίς το πρωί, θα μας χαρίσει ένα εξάγωνο με τον Δία στην Παρθένο. Είναι μια όψη πολύ τυχερή, ειδικά για Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς. Ο Δίας φέρνει μεγαλόκαρδη διάθεση, μας βοηθάει σεσυνεργασία με την Σελήνη να είμαστε συγκαταβατικοί, ώριμοι, αλλά και πρακτικοί. 


πηγη:http://www.oroskopos.tv/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X