Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Διάβασε τον με μια ματιά
Διάβασε τον με μια ματιά    thumbnail

Διάβασε τον με μια ματιά

Κάθε άνθρωπος, άρα και ο άντρας που σε ενδιαφέρει, όσο ξεχωριστός ή μοναδικός και αν είναι, δεν παύει να ακολουθεί κάποιες μη συνειδητές συμπεριφορές, που εκφράζονται μέσω της λεγόμενης μη – λεκτικής επικοινωνίας. Κι εσύ φυσικά το ίδιο κάνεις, όλοι δίνουμε συνέχεια σήματα με το σώμαμας, με την στάση μας, με τις κινήσεις μας. Αν θες να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται για σένα, υπάρχουν κάποιες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να τον διαβάσεις εύκολα και να κινηθείς ανάλογα.


Βάζει το χέρι του στην πλάτη της καρέκλας σου;


Αν υποτεθεί ότι είστε σε ένα μαγαζί μαζί, παρέα ή μόνο οι δυο σας, και αυτός που σε ενδιαφέρει βάζει το χέρι του στην πλάτη της καρέκλας σου, ουσιαστικά σε αγκαλιάζει. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από αυτό. Οπωσδήποτε ενδιαφέρεται για σένα.


Σε κοιτάζει όταν μιλάς; Και πόσο;


Αν εσύ μιλάς κι αυτός κοιτάζει τριγύρω, δεν υπάρχει επαφή, είναι και κάπως αυτονόητο. Μπορεί όμως να σε κοιτάζει γιατί τον ενδιαφέρουν αυτά που λες, χωρίς να υπάρχει ερωτική φλόγα. Εδώ έχει σημασία το πόσο σε κοιτάζει, ή μάλλον το αν αργεί να μιλήσει αφού έχεις τελειώσει αυτό που λες. Ειδικά αν σε κοιτάζει στα χείλη ενώ του λες κάτι, και μοιάζει απορροφημένος με το θέαμα αφού έχεις τελειώσει, είναι εντελώς παθιασμένος μαζί σου.


Απλώνεται προς το μέρος σου;


Πολλοί άντρες παρεξηγούνται ως αγενείς, γιατί «λιώνουν» στο κάθισμά τους, με μια τάση κατάληψης όλου του χώρου. Κι όμως αυτό είναι περισσότερο μια «επίδειξη» του σώματός τους, σε μια στάση που παραπέμπει στον έρωτα! Αν φυσικά εσένα δεν σε ενδιαφέρει, θα σου φανεί αγενές. Αν όμως υπάρχει χημεία μεταξύ σας, θα σου φανεί so hot. Και αυτό επιδιώκει!


Μοιάζει αμήχανος όταν σου μιλάει άλλος;


Οι άντρες, και να θέλουν να μην ζηλεύουν, τους βγαίνει αυθόρμητα. Αν δεν έχει οικειότηταμαζί σου, ενδιαφέρεται όμως, δεν θα νιώσει καθόλου μα καθόλου άνετα όταν θα σου μιλήσει κάποιος άλλος. Έχουν την τάση να θεωρούν όλους τους άλλους άντρες αντιπάλους, κάπως όπως έχουμε κι εμείς βέβαια τις άλλες γυναίκες. 


πηγη:http://www.oroskopos.tv/94359

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X