Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πώς επηρεάζει τα ζώδια η είσοδος του Δία στην Παρθένο
Πώς επηρεάζει τα ζώδια η είσοδος του Δία στην Παρθένο     thumbnail

Πώς επηρεάζει τα ζώδια η είσοδος του Δία στην Παρθένο

Από 11/8/2015 έως 9/9/2016 ο Δίας περνάει στο ζώδιο της Παρθένου.  Ο Δίας αντιπροσωπεύει την επέκταση, την γενναιοδωρία, την δικαιοσύνη, την αισιοδοξία, την ανάπτυξη και την ευημερία.  Ενώ τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου είναι η ανάλυση, η λεπτομέρεια, η εργατικότητα, η πρακτικότητα, η καθαριότητα, η αναζήτηση της τελειότητα και η παροχή υπηρεσιών.  Αν και αυτή θέση δεν θεωρείται και η καλύτερη δυνατή για τον Δία διότι μπορεί να χαθούμε στις λεπτομέρειες και να χάσουμε σημαντικές εξελίξεις στην ζωή μας.  Όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχουν δυο όψεις σε ένα νόμισμα.  Δηλαδή, ναι μεν μπορεί να δουλέψουμε σκληρά για να κατακτήσουμε τις φιλοδοξίες μας από την άλλη μεριά όμως υπάρχει περίπτωση να γίνουμε τεμπέληδες αφού η υπερβολική αισιοδοξία και η αίσθηση ότι όλα πάνε καλά μπορούν να γίνουν η αφορμή για να μην δράσουμε.  Αυτή η διέλευση επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης και του νερού (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς & Ιχθείς).  Τέλος, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όταν ο Δίας θα σχηματίσει δύσκολες όψεις.  Ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με θέματα υγείας, συνεργασίες/ συμφωνίες, καθημερινές δοσοληψίες ή συναλλαγές, όπου  επιβάλλεται να είμαστε τυπικοί και νομότυποι για να μην εμπλακούμε σε νομικές υποθέσεις. 


 


ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Θα ευνοηθείτε εσείς που αναζητάτε μια θέση εργασία αλλά και εσείς που θέλετε να κάνετε ένα άνοιγμα στον επαγγελματικό τομέα αφού θα συναντήσετε αρκετές ευκαιρίες στον δρόμο σας, αρκεί να τις αδράξτε.  Μπορεί να αποκατασταθούν διαταραγμένες σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες ή εργοδότες.  Ενώ, όσοι είχατε κάποια ζητήματα με υγειά ίσως να βρείτε μια λύση στο πρόβλημα σας.  Ενδεχομένως, να ασχοληθείτε περισσότερο με την άσκηση του σώματος ή με την διατροφή σας.


 


ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Ο Δίας σας κάνει πιο αισιόδοξους και ενθουσιώδης για να δημιουργήσετε κάτι νέο στην ζωή σας.  Αυτό σημαίνει ότι οι αδέσμευτοι ίσως αποφασίσετε να εγκαταλείψετε το κλαμπ των εργένηδων ενώ οι δεσμευμένοι ή οι γονείς πιθανόν να εκφράσετε την επιθυμία να αποκτήσετε έναν απόγονο.  Μέσα στο πρόγραμμα σας θα υπάρξουν νέες δημιουργικές δραστηριότητες, χόμπι ,σπορ ή ακόμη και καινούργια επιχειρηματικά σχέδια.  Σε όλα αυτά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει η διασκέδαση, το φλερτ και οι έρωτες.


 


ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Αυτή την περίοδο θα πραγματοποιήσετε σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.  Αρχικά μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να υπάρξουν αλλαγές στο χώρο του σπιτιού με πρόσωπα να έρχονται και να φεύγουν από την ζωή σας.  Βέβαια, θα ευνοηθείτε σε αγοροπωλησίες ακινήτων ή γενικότερα στην διευθέτηση ζητημάτων σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας.  Μετά από πολλές συζητήσεις και σκέψεις ίσως πάρετε την μεγαλύτερη απόφαση να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας.


 


ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Αυτή την περίοδο θα έχετε έντονη δραστηριότητα σε μετακινήσεις και συζητήσεις για επαγγελματικούς λόγους ενώ οι νεότεροι σε ηλικία επικεντρώνεστε στο να διευρύνετε τις γνώσεις με σεμινάρια, νέους κύκλους σπουδών ή ακόμη και όσοι σταματήσατε τις προσπάθειες σας για να αποκτήσετε κάποιο δίπλωμα ή πτυχίο θα είναι πιο εύκολο να το ολοκληρώσετε τώρα.  Μέσα στα πλάνα σας ίσως να είναι η απόκτηση ενός νέου μεταφορικού μέσου ή αντικατάσταση του ήδη υπάρχοντος.  Επιπλέον, ευνοείστε στο να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, φυσικά εξαρτάται από εσάς πως θα τις αξιοποιήσετε στο μέλλον.


 


ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Ευνοείστε σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα ενώ όσοι ξεκινήσατε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες τον περασμένο διάστημα μάλλον έφτασε η στιγμή να δείτε τους κόπους και τις θυσίες σας να ανταμείβονται σταδιακά.  Θα υπάρξει μια βελτίωση στον τομέα των οικονομικών σας από χρήματα να προέρχονται κυρίως από την εργασία σας.  Επομένως, μπορεί σταδιακά να αναγνωριστούν οι επαγγελματικές σας ικανότητες και δυνατότητες ή να δεχθείτε μια μεγάλη πρόταση για νέα συνεργασία/συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε την υφιστάμενη επαγγελματική κατάσταση.


 


ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απολογισμού είστε έτοιμοι και σίγουροι για προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους που θέλετε να πετύχετε αυτό το διάστημα.  Σταδιακά θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι και θα είστε έτοιμοι να ρισκάρετε για να βιώσετε νέες εμπειρίες.  Στους πιο πάνω τομείς ίσως να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές.  Στα συναισθηματικά ίσως να προκύψει ένας πολύ μεγάλος έρωτας που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στα σκαλιά της εκκλησιάς.  Παρόλα αυτά όμως, προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να εκπληρώσετε πιο εύκολα τα όνειρα σας. 


 


ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Αυτό το διάστημα θα έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυμμένες πτυχές του εαυτού σας.  Εξαιτίας αυτού ίσως να υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα και γενικότερα την καθημερινότητα σας.  Ταυτόχρονα, μπορεί να επιλέξετε να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο και να κάνετε έναν απολογισμό για το τι καταφέρατε και τι όχι τα προηγούμενα χρόνια.  Ώστε, να επαναπροσδιορίσετε ή να σχεδιάσετε νέους στόχους με ηρεμία.  Ακόμη και τις επαγγελματικές σας αρμοδιότητες θα θέλετε να τις διεκπεραιώνετε στο παρασκήνιο.


 


ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου


Αυτή είναι η χρονιά σας, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να ανοίξετε τα φτερά σας, με το να διευρύνετε το φιλικό ή τον κοινωνικό σας κύκλο, να ενταχθείτε σε ομάδες ή συλλόγους με κοινούς στόχους και ιδανικά.  Από την άλλη πλευρά, όσοι πραγματοποιήσατε αλλαγές στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία ενδεχομένως να δείτε να καρποφορούν οι προσπάθειες σας και να αναπτερώνονται οι ελπίδες σας. Τέλος, υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν ευχάριστες ανακοινώσεις από την πλευρά σας όπως η αναγγελία ενός γάμου, αρραβώνα ή ο ερχομός ενός παιδιού.


 


ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου


Αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε επαγγελματικές ή κοινωνικές φιλοδοξίες.  Ενδεχομένως να πάρετε μια προαγωγή, να αλλάξετε επαγγελματική δραστηριότητα ή ακόμη και να αναγνωριστούν ικανότητες και ταλέντα με ανάλογες απολαβές.  Προφανώς, με αυτές τις αλλαγές θα έχετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει μια κούραση και υπερένταση στην ατμόσφαιρα.  Στα συναισθηματικά οι δεσμευμένοι ίσως να επισημοποιήσετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα κλέβετε τις εντυπώσεις και θα μαγνητίζετε τα βλέμματα επάνω σας.  Με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να κάνετε μια σχέση.


 


ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ


Μάλλον θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα, καθώς θα έρθουν στο δρόμο σας ευκαιρίες για να ανοίξετε τα φτερά εντός και εκτός χώρας.  Αυτή την περίοδο ευνοείστε να πραγματοποιήσετε νέες γνωριμίες, να κάνετε μακρινά ταξίδια, να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.  Οι νεότεροι της παρέας θα έχετε επιτυχία σε σπουδές ή θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποιο στόχο ή όνειρο ζωής.  Τέλος, όσοι έχετε ανοιχτές υποθέσεις με το νόμο σας δίνετε η δυνατότητα να τις τακτοποιήσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα.


 


ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου


Οικονομικές εκκρεμότητες, οφειλές προς δημόσιους οργανισμούς, εφορίες ή τράπεζες μπορούν να διευθετηθούν χάρη στην όρεξη και διάθεση για εργασία που έχετε, καθώς μέσω αυτής θα έρθουν και χρήματα, που θα σας δώσουν μια ανάσα ζωής.  Οπότε δεν έχετε παρά να οργανώστε με μεθοδικότητα υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι και ξαλαφρωμένοι στο τέλος.  Ακόμη μπορεί να υπάρξει οικονομική στήριξη από φίλο, σύντροφο ή έναν γονέα.


 


IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου


Αυτή την περίοδο θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.  Οι δεσμευμένοι της παρέας ίσως να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας με ένα γάμο ή έναν αρραβώνα.  Ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία μέσα από το καθημερινό περιβάλλον σας να γνωρίσετε το άλλο σας μισό.  Τέλος, στο χώρο της εργασίας θα είναι πιο εύκολο να κάνετε αλλαγές με νέες συνεργασίες ή συμφωνίες.


πηγη:http://www.govastileto.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X