Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Παρασκήνιο με συνοδούς πολυτελείας στο φεστιβάλ των Καννων!
Παρασκήνιο με συνοδούς πολυτελείας στο φεστιβάλ των Καννων! thumbnail

Παρασκήνιο με συνοδούς πολυτελείας στο φεστιβάλ των Καννων!

«Στο λιμάνι των Καννών είναι αγκυροβολημένα γιοτ πλουσίων και διάσημων απ όλο τον κόσμο. Το τι συμβαίνει σε κάθε φεστιβαλικό δεκαήμερο των Καννών ξεπερνάει τη φαντασία ακόμα και των πιο διάσημων συνοδών πολυτελείας. Κάθε γιοτ είναι «φορτωμένο» με τουλάχιστον δέκα πανέμορφα κορίτσια μοντέλα, αλλά και «συνοδοί», από παντού. Κυρίως από Λονδίνο, Παρίσι, Βενεζουέλα, Βραζιλία, Μαρόκο, Ρωσία».

Ο 48χρονος Λιβανέζος με το όνομα Νάχα, ο οποίος, τον Αύγουστο του 2007, αφού πρώτα μπουκάρισαν μπάτσοι σε σουίτα του «Κάρλτον», για να τον συλλάβουν, στη συνέχεια κατηγορούμενος ως προαγωγός κατέληξε για 11 μήνες σε φυλακές της Γαλλίας είναι ο άνθρωπος που τα αποκαλύπτει όλα αυτά σε δημοσιογράφο του επαγγελματικού, κινηματογραφικού περιοδικού «The Hollywood Reporter». Ο Νάχα λοιπόν υπήρξε κάτι σαν κουβαλητής κοριτσιών του Μοατεσέμ Καντάφι, του επονομαζόμενου και Playboy της φαμίλιας του «Μονάρχη» πατρός του. «Τα κορίτσια λοιπόν, κάθε είδους, και κάθε εθνικότητας, με την προϋπόθεση φυσικά να τηρούν τις καλύτερες σωματικές προϋποθέσεις  «λειτουργούν» και εξυπηρετούν εκατοντάδες πλούσιους πελάτες σε όλα τα σημεία του φεστιβάλ» .

Αν και είναι πασίγνωστο στην Αστυνομία, οι άνθρωποι του Νόμου δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Για να μην τραυματιστεί το κύρος του φεστιβάλ! Δηλαδή , να μην χαθεί μισό ευρώ από τον τζίρο. Γιατί μαζί με την πορνεία, προστίθεται ο τζίρος από εστίαση, από τις μπουτίκ και φυσικά από τα ξενοδοχεία. Έτσι ώστε όλοι οι κάτοικοι των Καννών να αισθάνονται ευτυχισμένοι.

Οι Γάλλοι ονομάζουν την κατηγορία αυτών των πανέμορφων κοριτσιών «Pules de Luxes», που πάει να πει «call girls πολυτελείας». Ανάμεσά τους όχι μόνο μανεκέν και επαγγελματίες «συνοδοί», αλλά ακόμα και φοιτήτριες. Που έρχονται εδώ για να κάνουν την μπάζα τους. Κατά μέσο όρο, το καθημερινό μεροκάματο κάθε τέτοιου κοριτσιού καταλήγει στα τέσσερα χιλιάρικα ευρώ. Τουτέστιν μέσα σε δέκα μέρες εισπράττουν σαράντα.

«Εγώ» λέει μια Νταίζη που διατηρεί την ανωνυμία της, « σ’ ένα βράδυ έβγαλα σαράντα χιλιάρικα» Πως; Μα φυσικά από τους πιο γενναιόδωρους πελάτες που είναι οι Άραβες  «Αφού πρώτα ικανοποιήσουμε όλες τις επιθυμίες τους -μερικές φορές δεν μας αναγκάζουν να κάνουμε απολύτως τίποτα, απλώς να κυκλοφορούμε μ’ ένα ποτήρι στο χέρι σαν διακοσμητικά αντικείμενα, στη συνέχεια μας δίνουν ένα φάκελο που γράφει «Gift» (δώρο)».

Εκτός από τα call girls πολυτελείας, στους δρόμους περιφέρονται και δεκάδες άλλες προσιτές για τους κοινούς θνητούς με τιμές από 50 μέχρι 100 euros.

«Οι Γαλλίδες, και κυρίως αυτές που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Ριβιέρας, γνωρίζουν καλύτερα τα κατατόπια και συνήθως κερδίζουν περισσότερα», συμπληρώνει η ίδια Νταίζη «Για να βρεις καλό πελάτη , πρέπει απαραιτήτως να τα χώνεις στους ρεσεψιονίστες των πεντάστερων ξενοδοχείων.

Όσο περισσότερα τους δίνεις τόσο περισσότερους και πιο γενναιόδωρους πελάτες εκείνοι σου βρίσκουν, ωστόσο η διεύθυνση του ξενοδοχείου δεν γνωρίζει τίποτα. Οι ρεσεψιονίστες είναι οι μεσολαβητές. Αυτοί που συνδέουν τον πελάτη με το «εμπόρευμα». Και το καλύτερο γι’ αυτούς είναι ότι  παίρνουν χρήματα εις διπλούν. Και από τον πελάτη και από το κορίτσι».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X