Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Στο “σφυρί” σήμερα εμπορεύματα της Νeoset
Μετά την πτώχευση ήρθε η εκποίηση των εμπορευμάτων της ΝΕΟΣΕΤ Ηρακλείου επί της Λ. Καζαντζίδη και με τους πολίτες να σπεύδουν για την αγορά επίπλων και αντικειμένων σε χαμηλή τιμή που φθάνουν σε αριθμό τα 400 είδη.Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, πρόσφατος νόμος ανατρέπει τις οικονομικές δικλείδες, αφού δίδεται πλέον προτεραιότητα στη διασφάλιση χρημάτων στο Ελληνικό Δημόσιο και όχι στους εργαζόμενους, όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.Τα νέα δεδομένα φέρνουν τα πάνω κάτω τόσο σε εργαζόμενους όσο και σε Ιδιώτες που διεκδικούν συνολικά 500.000 ευρώ, την ώρα μάλιστα που το συνολικό ποσό από την εκποίηση δεν υπερβαίνει όπως εκτιμάται δεν υπερβαίνει όπως εκτιμάται τις 50.000 ευρώ.

Στο “σφυρί” σήμερα εμπορεύματα της Νeoset

Μετά την πτώχευση ήρθε η εκποίηση των εμπορευμάτων της ΝΕΟΣΕΤ Ηρακλείου επί της Λ. Καζαντζίδη και με τους πολίτες να σπεύδουν για την αγορά επίπλων και αντικειμένων σε χαμηλή τιμή που φθάνουν σε αριθμό τα 400 είδη.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, πρόσφατος νόμος ανατρέπει τις οικονομικές δικλείδες, αφού δίδεται πλέον προτεραιότητα στη διασφάλιση χρημάτων στο Ελληνικό Δημόσιο και όχι στους εργαζόμενους, όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.

Τα νέα δεδομένα φέρνουν τα πάνω κάτω τόσο σε εργαζόμενους όσο και σε Ιδιώτες που διεκδικούν συνολικά 500.000 ευρώ, την ώρα μάλιστα που το συνολικό ποσό από την εκποίηση δεν υπερβαίνει όπως εκτιμάται δεν υπερβαίνει όπως εκτιμάται τις 50.000 ευρώ.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X