Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ο Μεϊμαράκης αφοπλίζει τους πιστολέρο
Από τα ειδικά μηχανήματα εντοπισμού μετάλλων θα περνούν όλοι όσοι εισέρχονται στην Βουλή, ύστερα από εντολή του προέδρου Ευάγγελου Μεϊμαράκη για αύξηση των μέτρων ασφαλείας.Ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε να τηρείται αυστηρά από εδώ και στο εξής ο Κανονισμός της Βουλής, έτσι ώστε να μην έχει όπλο επάνω του όσο βρίσκεται στην Βουλή.Πλέον, οι βουλευτές, οι εργαζόμενοι, οι επισκέπτες ακόμη και ο πρωθυπουργός θα είναι υποχρεωμένοι να εισέρχονται περνώντας από τον έλεγχο.

Ο Μεϊμαράκης αφοπλίζει τους πιστολέρο

Από τα ειδικά μηχανήματα εντοπισμού μετάλλων θα περνούν όλοι όσοι εισέρχονται στην Βουλή, ύστερα από εντολή του προέδρου Ευάγγελου Μεϊμαράκη για αύξηση των μέτρων ασφαλείας.

Ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε να τηρείται αυστηρά από εδώ και στο εξής ο Κανονισμός της Βουλής, έτσι ώστε να μην έχει όπλο επάνω του όσο βρίσκεται στην Βουλή.

Πλέον, οι βουλευτές, οι εργαζόμενοι, οι επισκέπτες ακόμη και ο πρωθυπουργός θα είναι υποχρεωμένοι να εισέρχονται περνώντας από τον έλεγχο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X