Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Οδηγός 7χρονος, συνοδηγός ο μεθυσμένος παππούς του
Οι αστυνομικές αρχές της Νέας Ζηλανδίας ανακάλυψαν, προς έκπληξή τους, ένα 7χρονο αγόρι να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου και δίπλα τον παππού του μεθυσμένο, δυόμισι φορές πάνω από το νόμιμο όριο. Ο άνδρας ομολόγησε ένοχος ενώπιον δικαστηρίου για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, για επικίνδυνη οδήγηση και αμέλεια της φροντίδας του ανήλικου παιδιού, αναφέρει τοπική εφημερίδα. Δεν έχει γίνει μέχρι τώρα σαφές αν και για πόσο το 7χρονο αγόρι είχε οδηγήσει το αυτοκίνητο. Ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα ότι τα περιστατικά αυτά έχουν γίνει, τον τελευταίο καιρό, όλο και πιο συχνά. «Υπάρχει σημαντική αύξηση σε αυτού του είδους περιστατικά και παρόλο που κάτι τέτοιο αψηφά τη λογική, υποθέτω πως αποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο το αλκοόλ αλλοιώνει την κρίση των ανθρώπων», είπε.

Οδηγός 7χρονος, συνοδηγός ο μεθυσμένος παππούς του

 

Οι αστυνομικές αρχές της Νέας Ζηλανδίας ανακάλυψαν, προς έκπληξή τους, ένα 7χρονο αγόρι να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου και δίπλα τον παππού του μεθυσμένο, δυόμισι φορές πάνω από το νόμιμο όριο.
Ο άνδρας ομολόγησε ένοχος ενώπιον δικαστηρίου για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, για επικίνδυνη οδήγηση και αμέλεια της φροντίδας του ανήλικου παιδιού, αναφέρει τοπική εφημερίδα.
Δεν έχει γίνει μέχρι τώρα σαφές αν και για πόσο το 7χρονο αγόρι είχε οδηγήσει το αυτοκίνητο.
Ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα ότι τα περιστατικά αυτά έχουν γίνει, τον τελευταίο καιρό, όλο και πιο συχνά.
«Υπάρχει σημαντική αύξηση σε αυτού του είδους περιστατικά και παρόλο που κάτι τέτοιο αψηφά τη λογική, υποθέτω πως αποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο το αλκοόλ αλλοιώνει την κρίση των ανθρώπων», είπε.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X