Οι επιλογές για 3-5-2 και 4-2-3-1

Το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ την Μπρόντμπι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λίγκ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για να διεκδικήσουν την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ έχουν στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι και στην σωστή αντιμετώπιση της Μπρόντμπι, η οποία προέρχεται από μεγάλη νίκη με σκορ 4-0 στο πρωτάθλημα της Δανίας.
 
Ποιές είναι οι επιλογές του Ιγκόρ Τούντορ για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ; Πως σκέφτεται ο Κροάτης τεχνικός να παρατάξει την ομάδα του, σε αυτό το καθοριστικό παιχνίδι;
 
Εφόσον ο Τούντορ καταλήξει στην εφαρμογή του 3-5-2 τότε ο Ολσεν θα ξεκινήσει κάτω απο τα δοκάρια. Οι Βίτορ (εξέτισε την ποινή του), Κόστα και Μαλεζάς θα αποτελέσουν την τριάδα στην άμυνα. 
 
Στα χαφ θα παίξουν οι Κάτσε και Τζιόλης με τον Πέλκα να είναι πιο μπροστά από τους δύο, ενώ στα άκρα αναμένεται να αγωνιστούν οι Κωνσταντινίδης (πέτυχε το γκολ στην Σλοβακία επί της Σπάρτακ που έδωσε την πρόκριση στον Δικέφαλο) και Κίτσιου (επανήλθε μετά από τις ενοχλήσεις που αισθανόταν). Οι δύο τελευταίοι θα είναι οι φουλ μπακ της ομάδας. Ο ένας απο δεξιά και ο άλλος από αριστερά.
 
Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Ροντρίγκεζ και Μάκ. 
 
Στην περίπτωση που ο Τούντορ αποφασίσει να εφαρμόσει το 4-2-3-1 τότε θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Μαλεζάς, η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Κωνσταντινίδη, Κίτσιου, Βίτορ και Κόστα. Στα χαφ θα παίξουν οι Κάτσε και Τζιόλης. Πιο μπροστά από αυτούς ο Πέλκας. Δεξιά ο Μάκ, αριστερά ο Κοροβέσης και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκάρι Ροντρίγκεζ. 
 
Η επιστροφή του Μαλεζά πάντως στην αποστολή είναι πολύ σημαντική και για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για συναισθηματικούς καθώς ο 30χρονος στόπερ είναι δεμένος με τον ΠΑΟΚ.
 
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και τον Ροντρίγκεζ που θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Τούμπα. 
Ο στόχος είναι να επιτευχθεί ένα καθαρό σκορ πρόκρισης.

Σχετικά άρθρα