Δυάδα από Χιλή, Αμερική

Τζάμπα χάθηκε το ταμείο χθες το βράδυ, καθώς η Μπολιβάρ… ξύπνησε αργά, νίκησε μόνο 2-0 την Ντεφενσόρ και μας έστειλε στον κουβά. Εχανε ευκαιρίες ακόμη και στις καθυστερήσεις (κραυγαλέα μία στο 93’), έχοντας 26 τελικές!
202   Ο’ ΧΙΓΚΙΝΣ – ΟΥΝ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ   Over/Goal          1,65/1,60
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από δύο μήνες στο Κύπελλο στο ίδιο γήπεδο και είχαμε goal και over (νίκησε 3-2 η Τσίλε). Επιλέγουμε το over για τους εξής λόγους: 1) Παρουσιάστηκε στα 5 από τα τελευταία 6 μεταξύ τους στην έδρα της Ο’ Χίγκινς. 2) Η γηπεδούχος έχει 11 over στα τελευταία 12 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, καθώς και 6 σερί στο γήπεδό της. 3) Η Τσίλε μετράει 25 στα τελευταία 30 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, αλλά και 8 στα τελευταία 9 μακριά από το «σπίτι» της. Πηγαίνουμε στο g/g για τους παρακάτω λόγους: 1) Παρουσιάστηκε στα 9 από τα τελευταία 12 μεταξύ τους στην έδρα της Ο’ Χίγκινς. 2) Η γηπεδούχος έχει 10 στα τελευταία 11 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, καθώς και 5 συνεχόμενα στο «σπίτι» της. 3) Η φιλοξενούμενη μετράει «2 στα 2» στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, 9 στα τελευταία 12 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, καθώς και 7 στα τελευταία 9 μακριά από το γήπεδό της.
209   ΟΥΝΙΑΟΥΤΟΝΟΜΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣ. 2       1,70
Την τελευταία φορά που επιλέξαμε την Ατλέτικο Νασιονάλ εκτός έδρας ήταν με την Τζούνιορ στο Κύπελλο και πήγαμε… άκλαυτοι (έχασε 2-0). Αυτή τη φορά την ποντάρουμε με την πεποίθηση ότι θα μας ξεχρεώσει. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες κάτι που αποτυπώνεται έμπρακτα και στον βαθμολογικό πίνακα (η Ουνιαουτόνομα είναι ουραγός με 2 βαθμούς σε 6 αγώνες και η Ατλέτικο πρώτη με 13 σε 5 παιχνίδια). Η γηπεδούχος μετράει 16 σερί αγώνες χωρίς νίκη (υπολογίζουμε και τα ματς του Απερτούρα που μας πέρασε) και 5 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας με 1-11 γκολ, ενώ έχει σκοράρει μόνο σε 1 από τα τελευταία 6 (με την Ντεπορτίβο Κάλι από την οποία έφαγε 5 γκολ)! Το κλίμα στο εσωτερικό είναι κάκιστο, ο τεχνικός της Ερνάντες μία μένει, μία φεύγει και το μέλλον φαίνεται δυσοίωνο. Η Ατλέτικο από την άλλη, πέρασε πέρυσι με 3-0 από την έδρα της νυν αντιπάλου της, είναι αήττητη στο πρωτάθλημα (4-1-0), σκοράρει με ευκολία (9 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια), θα είναι… αυτοκτονία εάν δεν κερδίσει απόψε.
 

Σχετικά άρθρα