Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Η Νατάσα Καραμανλή και το μπέρδεμα με το άρθρο για τον καρκίνο
Η Νατάσα Καραμανλή και το μπέρδεμα με το άρθρο για τον καρκίνο thumbnail

Η Νατάσα Καραμανλή και το μπέρδεμα με το άρθρο για τον καρκίνο


Διευκρινίσεις σχετικά με ένα άρθρο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με τίτλο «Ο καρκίνος μου έδωσε το δικό του μάθημα ζωής» και το οποίο αποδόθηκε στην ίδια, δίνει μέσω Facebook η Νατάσα Καραμανλή.

Όπως εξηγεί η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, «το άρθρο, το οποίο περιγράφει την προσωπική εμπειρία μιας γυναίκας που καταπολέμησε τη νόσο, υπογράφει συντάκτρια της ιστοσελίδας, με το όνομα Νατάσσα Καραμανλή».

«Η απλή συνωνυμία της συντάκτριας του άρθρου με εμένα, καθώς και ο τίτλος του που παραπέμπει στην επιστημονική μου ιδιότητα, οδήγησε στην ταύτιση της υπογράφουσας με εμένα και στη μαζική αναπαραγωγή του άρθρου από άλλα sites αλλά και ιδιώτες», διευκρινίζει.

Η ίδια προσθέτει πως το ενδιαφέρον όλων μας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού είναι δεδομένο. Το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων για την επιστημονική μου τοποθέτηση είναι συγκινητικό. Όμως αυτή ακριβώς η επιστημονική μου ιδιότητα επιβάλλει να αποφεύγονται ακόμα και οι καλοπροαίρετες παρεξηγήσεις που μου αποδίδουν κείμενα που δεν είναι δικά μου.www.madata.gr


 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X