Σίλβα: «Νταμπλ, Ευρώπη και καλή μπάλα»

Ο Μάρκο Σίλβα επανέλαβε ότι ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσει να παίρνει τους τίτλους, να κάνει όσο πιο πολλές νίκες μπορεί στην Ευρώπη, αλλά και να φτιάξει μια ομάδα με ταυτότητα στο παιχνίδι της που εκτός από τα αποτελέσματα θα ικανοποιεί και τους οπαδούς της. 
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στη NOVA για το ματς με τον Πανιώνιο, τονίζοντας ότι θα αποφασίσει το Σάββατο εάν θα έχει στην αποστολή Σεμπά και Ντα Κόστα, για τους οποίους είπε ότι ήρθαν για να βοηθήσουν και πρέπει να δουλέψουν για να μπουν άμεσα στην ομάδα.
 
Για τον Τσόρι είπε ότι σύντομα θα είναι έτοιμος να προπονηθεί κανονικά, ενώ για τον Μανιάτη ότι είναι πολύ σημαντικός παίκτης και χρειάζεται υπομονή μέχρι να μπορέσει να είναι στο 100%.
 
Για το ματς με τον Πανιώνιο ο Σίλβα δήλωσε:
 
«Φυσικά και γνωρίζω και έχω άποψη για τον αντίπαλό μας. Άλλωστε είναι υποχρεωτικό να έχω. Τόσο ο Πανιώνιος, όσο και οι άλλες ομάδες που έρχονται να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από το επίπεδό τους, έχουν πάντα ένα αυξημένο κίνητρο γιατί παίζουν απέναντι στον πρωταθλητή. Όποια ομάδα αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή, θέλει πάντα να παίζει όσο καλύτερα γίνεται. Έχει υψηλό κίνητρο για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από την καλύτερη ομάδα που θα αντιμετωπίσει. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως αυτό θα μπορούσε να είναι για εμάς ένα μειονέκτημα. Όμως, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, η δική μας δουλειά είναι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Να προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως γνωρίζουμε, με καλή κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, με ταχύτητα και επιθετικότητα, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι φυσικά η νίκη».

Σχετικά άρθρα