Εχει φόρμα και παράδοση η Στουρμ Γκρατς

243.ΛΕΣΤΕΡ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟΒΕΡ 2,5 1.65
Από την Τότεναμ θα μπορούσε να περιμένει κανείς την επιθετική προσέγγιση στοιχείο που την διακρίνει διαχρονικά. Η έκπληξη την σεζόν στην Αγγλία σε αυτό το κομμάτι, της επίθεσης είναι η Λέστερ που παίζει απρόσμενα ελκυστικό ποδόσφαιρο στο δημιουργικό κομμάτι. Οι “αλεπούδες” μετρούν μέχρι τώρα 31 τελικές σε δύο ματς έχοντας πετύχει ισάριθμες νίκες με 4-2 επί της Σάντερλαντ και 2-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Οσο για την Τότεναμ δεν έχει βρεί ακόμη σταθερότητα κι αυτό φάνηκε την περασμένη αγωνιστική όταν προηγήθηκε 2-0 της Στόουκ αλλά τελικά παραχώρησε ισοπαλία 2-2 δεχόμενη τα δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Θα επιδιώξει τη νίκη έτσι ώστε να μην μείνει από νωρίς πίσω η ομάδα από το βόρειο Λονδίνο κι αυτό σημαίνει ότι θα δώσει χώρους στους ικανούς επιθετικούς των “αλεπούδων”. Πιθανό το όβερ που εμφανίστηκε και στις δύο περσινές αναμετρήσεις των δύο κλαμπ.
 
320. ΡΙΝΤ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 2 1.77
Ποδοσφαιρικοί βίοι αντίθετοι για τη Ριντ και την Στουρμ Γκρατς. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη, είναι στην τελευταία θέση του πίνακα παρουσιάζουν τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα και ακόμη μεγαλύτερο στην άμυνα έχοντας δεχτεί 14 γκολ σε τέσσερις αγώνες. Απεναντίας οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αήττητοι πορεύονται στην Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας και μάλιστα έγιναν η ομάδα που έδωσαν τέλος στο σερί νικών της πρωτοπόρου Ραπίντ. Υπέρ τους και η προϊστορία καθώς στην “Κέινε Σόργκεν Αρένα” μετρούν τέσσερις νίκες, μία μόνο ήττα ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα.
 
390. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ-ΚΑΝΣΑΣ ΟΒΕΡ 2,5 1.58
Οι γηπεδούχοι είναι η ομάδα με τα περισσότερα όβερ στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Εχουν φτάσει τα 17 σε σύνολο 24 αγώνων που έδωσαν έως τώρα στον όμιλο της Ανατολής. Ακόμη υψηλότερα είναι τα ποσοστά στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους καθώς μόνο δύο από τα 12 ματς που έδωσαν μπροστά στο κοινό τους είχαν λιγότερα από τρία γκολ! Εντός παίζουν πάντα επιθετικά ωστόσο θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα στο Κάνσας που έρχεται από νίκη με το εντυπωσιακό 4-3 επί του Βανκούβερ, αποτέλεσμα που το έφερε στην κορυφή της Δύσης. Τον τελευταίο καιρό οι φιλοξενούμενοι εμφανίζουν έφεση στο σκοράρισμα και δεν είναι τυχαίο ότι τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς που έδωσαν είχαν από τρία και περισσότερα γκολ το κάθε ένα.

Σχετικά άρθρα