«Τρέξιμο» για τους νέους

Τα διεθνή πιστοποιητικά για τις μεταγραφές του Σεμπά και του Μανού Ντα Κόστα προσπαθεί να εξασφαλίσει άμεσα ο Ολυμπιακός ώστε οι δύο νεοαποκτηθέντες άσοι του να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 
 
Οι ερυθρόλευκοι κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να έρθουν εγκαίρως τα απαραίτητα έγγραφα από τις αρμόδιες Ομοσπονδίες και να μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση της Κυριακής.
 
Τόσο ο Βραζιλιάνος εξτρέμ όσο και ο Πορτογάλος αμυντικός είναι σε απόλυτη αγωνιστική ετοιμότητα και το πιθανότερο είναι ότι ο Σίλβα θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση, περιμένοντας έως την τελευταία στιγμή τη δυνατότητα να τους χρησιμοποιήσει στο αυριανό παιχνίδι.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει την πυρετώδη προετοιμασία για το παιχνίδι με στόχο το νικηφόρο ξεκίνημα, αλλά και να δείξει η ομάδα από την αρχή στο κοινό της τα νέα στοιχεία του παιχνιδιού της που όπως δήλωσε ο προπονητής θα είναι προς όφελος και του θεάματος. 
 
Οι Ρομπέρτο, Ομάρ, Μασουακού, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πάρντο, Ντουρμάζ και Φινμπόγκασον έχουν τον πρώτο λόγο για το αρχικό σχήμα, αλλά πολλοί παίκτες διεκδικούν θέση στην 11άδα και στην 18άδα. 
 
Ο κόσμος δείχνει εντονότατο ενδιαφέρον για το ματς, έχουν μείνει 7.000 εισιτήρια προς πώληση και το Καραϊσκάκη αναμένεται κατάμεστο στην πρεμιέρα. Σήμερα συνεχίζεται και η διάθεση των διαρκείας με στόχο το ρεκόρ των 18.250 της περιόδου 2006-07.

Σχετικά άρθρα