Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Στο νοσοκομείο 15 μαθητές λόγω Πανελλαδικών

Στο νοσοκομείο 15 μαθητές λόγω Πανελλαδικών

«Επιδημία» άγχους έπεσε την Παρασκευή σε εξεταστικό κέντρο των Γρεβενών, με 15 υποψηφίους των Πανελλαδικών από τους συνολικά 165 του συγκεκριμένου κέντρου να μεταφέρονται στο νοσοκομείο της πόλης δηλώνοντας ότι παρουσιάζουν σημάδια «κρίσης πανικού».

Επιδημία ή κοπάνα;

Σύμφωνα με το star-fm, οι 15 μαθητές έμειναν για λίγη ώρα στο νοσοκομείο, ηρέμησαν και στη συνέχεια αναχώρησαν για τα σπίτια τους. «Το Νοσοκομείο Γρεβενών δεν διαθέτει ψυχίατρο αλλά και ούτε μπορούμε να αρνηθούμε τα συμπτώματα που ανέφεραν στο ιατρικό προσωπικό οι μαθητές. Σύμφωνα με τις οδηγίες, είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε κατά προτεραιότητα τέτοια περιστατικά. Για τους 15 μαθητές που προσήλθαν στο Νοσοκομείο μας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου παθολόγος ιατρός κ. Νίκος Μασμανίδης τους εξέτασε και διαπίστωσε ότι είχαν συμπτώματα »κρίσης πανικού»» σημείωνει ο διοικητής του νοσοκομείου Κυριάκος Σημαδόπουλος.

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού  Γρεβενών Θωμάς Λιάμπας, μετέφερε στο Star-fm.gr ότι οι μαθητές που δεν έγραψαν κανονικά με τους υπολοίπους και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «θα διαγωνιστούν από τις 8 μέχρι τις 15 Ιουνίου, αυτή φορά σε εξεταστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχουν να αντιμετωπίσουν την ίδια δυσκολία αφού τα θέματα θα είναι Πανελλαδικά. Εάν κάποιος είναι σωστά προετοιμασμένος δεν θα πρέπει να τον πιάνει κρίση πανικού».

Σημειώνεται πάντως ότι την Τετάρτη, όπου επίσης εξετάζονταν πανελλαδικά μαθήματα για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είχαν νοσηλευτεί ξανά στο Νοσοκομείο Γρεβενών με τα ίδια συμπτώματα 6 μαθητές.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X