Γκέλαρε… η Ρόμα στη Βερόνα

Η Ρόμα πήγε… ενισχυμένη στη Βερόνα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του καμπιονάτο, αλλά… γκέλαρε, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Το ματς είχε έντονο ελληνικό στοιχεία, καθώς για τους «τζιαλορόσι» έπαιξαν σε όλον τον αγώνα οι Κώστας Μανωλάς και Βασίλης Τοροσίδης, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Βαγγέλη Μόρα για την γηπεδούχο!

Τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η Βερόνα προηγήθηκε με τον Γιάνκοβιτς, ο οποίος… έφυγε στην πλάτη της άμυνας και στην πλευρά που τον είχε ο Βασίλης Τοροσίδης και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0)!

Στη συνέχεια, η Ρόμα πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση υπέροχο γκολ στο 66’ του Φλορέντσι, ο οποίος με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή, πέτυχε το 1-1.

Στο τέλος του αγώνα ο Πιάνιτς έχασε σημαντική εύκαιρα για να δώσει τη νίκη στη Ρόμα, αλλά μετά από επέμβαση του Ραφαέλ, η μπάλα κατέλυσε στο δεξί δοκάρι.

Οι συνθέσεις
ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Μάρκες, Μόρας, Σουπραγιέν (79′ Ρόμουλο), Πιζάνο, Γιάνκοβιτς (84′ Πατσίνι), Χάλφρεντσον, Γκρέκο, Σάλα, Γκόμες (74′ Σιλιγκάρντι), Τόνι.
ΡΟΜΑ: Σέζνι, Τοροδίσης, Καστάν, Μανωλάς, Φλορέντσι, Ντε Ρόσι (66′ Κεϊτά), Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς, Σαλάχ (66′ Ιάγο Φαλκέ), Ζερβίνιο (83′ Ιμπάρμπο), Ντζέκο.

Σχετικά άρθρα