Παπαδόπουλος: «Σημαντική νίκη»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν πολύ ευχαριστημένος από τη νικηφόρα επιστροφή του Ηρακλή στη Μυτιλήνη.

Ο προπονητής του Ηρακλή δήλωσε μετά τη νίκη επί της Καλλονής στη συνέντευξη Τύπου:

«Η νίκη μας ήταν σπουδαία. Για πολλούς λόγους. Για ψυχολογία, αυτοπεποίθηση. Θα μπορούσαμε πολύ νωρίς να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν το κάναμε. Δεν πειράζει όμως. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε. Η ομάδα είχε μόλις τρεις εβδομάδες να ξεκουραστεί. Σημαντικό είναι έχουμε χημεία. Έχουμε επαγγελματίες παίκτες. Δεν θα έλεγα πως είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Σε κάποια φιλικά δεν πήγαμε καλά. Είμαστε σε καλό δρόμο σιγά σιγά θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ποτέ δεν μας άφησε μόνους. Τους ευχαριστούμε. Τα παιδιά θέλουν αυτή τη βοήθεια σε κάθε παιχνίδι. Μετά από χρόνια είμαστε ξανά εδώ. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Και πέρυσι αισθανόμουν πως ο Ηρακλής είναι ομάδα Σούπερ Λιγκ».

Για την παρουσία του Τσιλιανίδη: «Ο Κοσμάς είναι παιδί που έχει έρθει από τις ακαδημίες. Έχουμε άλλους έξι. Του κάναμε αναπροσαρμογή συμβολαίου. Τον πιστεύουμε πολύ. Θα τον μάθει τώρα η Σούπερ Λιγκ και θα τον μάθει πολύ καλά. Άφησα τον πρώτο σκόρερ μας, τον Λουκίνα, εκτός αποστολής. Με στεναχωρεί αυτό. Αλλά κάθε φορά πρέπει να γίνεται. Η αλλαγή του Κοσμά ήταν καθαρά για λόγους τακτικής. Ήθελα να κρατήσουμε τη μπάλα περισσότερα και γι’ αυτό έβαλα τον Χαντί».

Σχετικά άρθρα