«Ο Φελντέιν μπορεί να κάνει τη διαφορά»

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον Τζέιμς Φελντέιν εκφράζει τη γνώμη του για τον γκαρντ του Παναθηναϊκού.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Δομινικανής Δημοκρατίας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal» και μίλησε για την μεταγραφή του Φελντέιν στον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα ο Ορλάντο Αντίγκουα τόνισε ότι ο Φελντέιν μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό ενώ εξήγησε και τα χαρακτηριστά που έχει στο παιχνίδι του ο άσος του τριφυλλιού.
Αναλυτικά:
«Χάρηκα πολύ για τον Τζέιμς. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και με αρκετούς ευρωπαϊκούς τίτλους. Παίζει πάντα σε υψηλό επίπεδο και ο Τζέιμς έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει, αφού είναι κι αυτός παίκτης υψηλού επιπέδου. Θεωρώ πως είναι πανέτοιμος για να δείξει τις ικανότητές του και στην Ευρωλίγκα. Εγώ, πάντως, αν ήμουν προπονητής σε κάποια ομάδα που διεκδικούσε το ευρωπαϊκό τρόπαιο, θα ήταν από τους πρώτους παίκτες που θα διάλεγα για το ρόστερ. Έχει όλα τα φόντα να κάνει τη διαφορά σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και βάζει ψηλά τον πήχη», είπε αρχικά.
Για τα χαρακτηριστικά του: «Είναι πολύ ταλαντούχος, με τεράστιες δυνατότητες και καλός συμπαίκτης. Πάντα κοιτά το διπλανό του και πώς μπορεί να τον αξιοποιήσει. Μπορεί άνετα να παίξει και πόιντ γκαρντ, αφού διαθέτει άριστο χειρισμό της μπάλας και πολύ καλή πάσα, αν χρειαστεί. Εκτός των άλλων είναι πολύ γρήγορος και διαθέτει εξαιρετικό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Θα τον χαρακτήριζα πολύπλευρο σκόρερ. Επίσης διαθέτει υψηλό μπασκετικό IQ κι αυτό είναι κάτι που θα καταλάβετε πολύ γρήγορα. Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο διαβάζει το παιχνίδι και γι’ αυτό το λόγο μπορεί να παίξει άνετα σε υψηλότερο επίπεδο. Βέβαια υπάρχει και κάτι που πρέπει ακόμη να βελτιώσει και αυτό είναι δύναμη. Όμως φέρνει ισορροπία χάρη στην ταχύτητά του».
Για τον χαρακτήρα του Φελντέιν: «Είναι πολύ καλό παιδί. Οι συμπαίκτες του θα τον αγαπήσουν. Το ίδιο και οι φίλαθλοι. Δεν δημιουργεί ποτέ προβλήματα και παίζει πάντα για το καλό της ομάδας κι όχι του εαυτού του. Στην εθνική ομάδα ήταν και εξακολουθεί να είναι παράδειγμα προς μίμηση».

Σχετικά άρθρα