Λαγός: «Να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Ο Τάσος Λαγός στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό είπε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι από την αρχή κοντά στην κορυφή.
Ο άσος του Τριφυλλιού τόνισε ότι οι πράσινοι τα προηγούμενα χρόνια έχασαν έδαφος στην αρχή της σεζόν κάτι που πρέπει να αποφύγει φέτος. Μάλιστα ο στόχος είναι μην χάσει έδαφος ο Παναθηναϊκός ώστε να μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:
Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Οι απαιτήσεις φέτος είναι μεγαλύτερες. Πριν καν αρχίσει η σεζόν ξέραμε πως έπρεπε να ζητάμε περισσότεροι από τον εαυτό μας και την ομάδα. Πάντα έχουμε υψηλούς στόχους και φέτος θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν πού βρίσκονται, ξέρουν τους στόχους και γι’ αυτό θα παλέψουν στη συνέχεια.
Για το ζητούμενο της σταθερότητας: «Αν θέλεις να κυνηγήσεις το πρωτάθλημα πρέπει να έχεις μια σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. Αυτό θέλουμε κι εμείς φέτος. Τα προηγούμενα δύο χρόνια χάσαμε αρκετό έδαφος στην αρχή. Θέλουμε να είμαστε κοντά από την αρχή, να διεκδικήσουμε τον τίτλο και στο τέλος της σεζόν να κάνουμε τον απολογισμό.
Για την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό: «Πάντα είναι δύσκολα τα πράγματα στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έχει δείξει ότι είναι δυνατή ομάδα. Πρέπει να έχουμε σοβαρότητα, πειθαρχία και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να βγάλουμε τα πράγμα που δουλεύουμε για να πάρουμε τη νίκη και ψυχολογία για τη συνέχεια. Όταν πάρεις μια νίκη σε μια δύσκολη έδρα η ψυχολογία σου ανεβαίνει».
Για τα αρνητικά αποτελέσματα στην έναρξη της σεζόν: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε αρχίσει τόσο καλά. Προσωπικά θεωρώ πως είναι θέμα συγκέντρωσης τα λάθη που κάνουμε και μας στοιχίζουν. Φέραμε ισοπαλία με την Καμπάλα παρότι είχαμε ευκαιρίες. Τώρα σκεφτόμαστε τον Παναιτωλικό και μετά τη ρεβάνς».
Για τη συνεργασία με τον Εσιέν: «Είναι ευκαιρία για μένα να μάθω πράγματα από τον Μάικ. Έχει παίξει σε σπουδαίες ομάδες κι έχει τεράστια εμπειρία. Σαν χαρακτήρας είναι φανταστικός, το μόνο που κάνει είναι να βοηθά. Είναι κι αυτό ένα ακόμη στοιχείο που τον κάνει ξεχωριστό. Έχει έρθει σε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες κι αμέσως μας αγκάλιασε. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να μας πειράξει, να μας κάνει πλάκα και δεν είναι καθόλου σνομπ. Είναι φοβερός χαρακτήρας και μόνο κερδισμένοι θα είμαστε από την παρουσία του».
Για τις προσωπικές του βλέψεις: «Κάθε χρόνο προσπαθώ να βελτιώνομαι, αυτό θα κάνω και φέτος, ειδικά σε κάποια πράγματα που ξέρω πως πρέπει να βελτιωθώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως πάντα, να δίνω και την ψυχή μου στο γήπεδο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να κάνω μια ακόμη γεμάτη χρονιά και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Σχετικά άρθρα