Περπέρογλου: «Φέτος υπάρχουν πολλές προσδοκίες» (video)

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας ο Στράτος Περπέρογλου δεν είχε ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας, καθώς είχε ανάγκη να αποφορτιστεί έπειτα από μια δύσκολη περίοδο με τραυματισμούς.
Ο μόλις ένας χρόνος απουσίας, ωστόσο, ήταν αρκετός για να… νοσταλγήσει την επίσημη αγαπημένη και να επιστρέψει έτοιμος για κάτι καλό στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.
Οι αλλαγές που… συνάντησε είναι αρκετές. Το συναίσθημα, όμως, είναι πάντα το ίδιο! 
«Υπάρχουν κάποια νέα πρόσωπα, νέο προπονητικό τιμ για εμένα στην Εθνική, αλλά είναι πάντα όμορφα να παίζεις στην Εθνική και ελπίζω να καταφέρουμε κάτι καλό φέτος. Παίζοντας στο εξωτερικό μου έλειψε και η επαφή με τα παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος είμαι και εγώ μέρος αυτής της προσπάθειας.Τελειώσαμε το αρχικό στάδιο που ήταν πιο πολύ φυσική κατάσταση και έχουμε ακόμη κάποια φιλικά προετοιμασίας μπροστά μας. Πλέον μπαίνουμε στο τελικό στάδιο και πρέπει σιγά σιγά να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θέλουμε να δείξουμε και στο Ευρωμπάσκετ.
Το κλίμα είναι δεδομένα καλό. Ολοι είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Υπάρχει το πάντρεμα δύο γενιών. Οι πιο μεγάλοι σε ηλικία και οι πιο μικροί θεωρώ πως είναι ένα καλό μείγμα και θέλουμε η δουλειά που κάνουμε και το κλίμα που υπάρχει στις προπονήσεις να το βγάλουμε και στα παρκέ της Κροατίας σε πρώτη φάση και στην συνέχεια σε εκείνα της Γαλλίας.
Σίγουρα υπάρχει μια παραπάνω πίεση, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με αυτή. Το καταλαβαίνουμε και από τον κόσμο που συναντάμε πως φέτος υπάρχουν πολλές προσδοκίες και θέλουμε να φανούμε άξιοι των προσδοκιών».

Σχετικά άρθρα