Τεράστια έκπληξη στο επί-κοντώ ανδρών

Τεράστια αποτυχία του Ολυμπιονίκη του Επι-κοντώ Ρενό Λαβιλενί ο οποίος με άλμα 5,80μ. περιορίστηκε στο χάλκινο μετάλλιο, ενώ ύψος το οποίο υπερέβη και ο Πολωνός Πάβελ Βοϊτσεχόβσκι και ο συμπατριώτης του προηγουμένου Πιότρ Λίσεκ οι οποίοι μοιράστηκαν με τον Γάλλο Παγκόσμιο ρέκορντμαν του κλειστού στίβου την τρίτη θέση.

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Επι-κοντώ ανδρών  κατέκτησε με  5,90μ. ο Καναδός  Σοόνεσι Μπέιρμπερ  και το ασημένιο με το ίδιο ύψος 5,90μ. ο Γερμανός Ράφαελ Χολζντέπε. Ο Γάλλος Κεβέν Μεναλντό έμεινε 6ος λόγω διαφοράς προσπαθειών παρότι και αυτός υπερέβη τα 5,80μ. Την οκτάδα “έκλεισαν” οι ακόλουθοι: 7) Τομπίας Σέρμπαθ (Γερμανία) 5,65 και επίσης έβδομος ήταν ο Τσέχος Μιχάλ Μπάλνερ επίσης με 5,65μ.

Πρωταθλήτρια κόσμου στο τριπλούν η Ιμπαργκουέν

H Κολομβιανή Παγκόσμια πρωταθλήτρια του τριπλούν Κατρίν Ιμπαργουέν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν γυναικών με άλμα 14,90μ. στην  τέταρτη προσπάθεια της, το ασημένιο μετάλλιο ενθυλάκωσε η ευχάριστη έκπληξη του αγωνίσματος  Ισραηλινή Χάνα Κνιάζεβα-Μινένκο με εθνικό ρεκόρ 14,78μ. και το χάλκινο με ένα μόλις εκατοστό λιγότερο (14,77μ.)  η Όλγα Ριπάκοβα από το Καζακστάν. Στις υπόλοιπες θέσεις τις οκτάδας βρέθηκαν οι :

4) Γκαμπριέλα Πέτροβα (Βουλγαρία) 14,66 ατομικό ρεκόρ
5) Κίμπερλι Γουίλιαμς (Τζαμάικα) 14,45
6) Όλγα Σαλαντούχα (Ουκρανία) 14,41
7) Αικατερίνα Κόνεβα (Ρωσία) 14,37
8) Κρίστιν Γκίριτς (Γερμανία) 14,25

Σχετικά άρθρα