Αρχική / More / Celebrity news / Τι λέει η Άννα Μονογιού για την σχέση της με τον Διονύση Τσακνή;
Τι λέει η Άννα Μονογιού για την σχέση της με τον Διονύση Τσακνή; thumbnail

Τι λέει η Άννα Μονογιού για την σχέση της με τον Διονύση Τσακνή;

Η ηθοποιός Άννα Μονογιού ήταν πάντα μία διακριτική παρουσία στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου από όπου και κατάγεται, αν και στην πατρίδα της έχει ενεργή συμμετοχή στα τηλεοπτικά δρώμενα.


Αν και σχεδόν 3 χρόνια ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον τραγουδοποιό και Πρόεδρο της ΕΡΤ, πια, Διονύση Τσακνή  δεν μιλάει για τη σχέση τους, αποφεύγοντας να τραβήξει τα φώτα. Το ζευγάρι που συγκατοικεί από τον Ιανουάριο του 2014 στα βόρεια προάστια, δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις.


Η ηθοποιός μίλησε στο Κυπριακό τηλεπεριοδικό (πρώτο σε πωλήσεις) ΤηλεΏρες και τη δημοσιογράφο Μαρίνα Χρυσοστόμου, αν και με φειδώ, σχετικά με τον Διονύση Τσακνή και τη σχέση τους. 


Στην ερώτηση «Η σχέση σου με τον Διονύση Τσακνή έχει γίνει γνωστή πια. Σε ενοχλεί που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει και στην προσωπική σου ζωή;», η απάντηση είναι: «Να είστε βέβαιοι πως η σχέση μας με το Διονύση προστατεύεται από μας τους ίδιους, με τον καλύτερο τρόπο».


Και ακολουθεί η πιο προσωπική ερώτηση, που κρύβει από πίσω της όνειρα και σχέδια: 
«Παλαιότερα, έχεις δηλώσει ότι θέλεις πολύ να αποκτήσεις ένα παιδί. Ενδέχεται να υλοποιήσεις το όνειρο σου σύντομα;». Η Άννα Μονογιού με την απάντησή της αφήνει περιθώρια για να σκεφτούν οι αναγνώστες αυτό που θέλουν, λέγοντας: «Θα το δείτε! Αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται». 


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X