Όλοι οι διάσημοι που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό! Ποιοι τον νίκησαν;

Τα μέτρα παραμένουν, ο φονικός ιός συνεχίζει τον «σκοπό» του και κανείς δεν είναι απρόσβλητος απέναντί του. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι άνθρωποι, γνωστοί και άγνωστοι, πλούσιοι και φτωχοί, μπορούν να νοσήσουν.

Ήδη μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι οι celebrities που ανακοίνωσαν πως είναι θετικοί στον κορωνοϊό, όπως το ζευγάρι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον και η Χριστίνα Μπόμπα με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη.

Επίσης, θετική στον ιό ανακοίνωσε πως ήταν και η Φαίη Σκορδά, η οποία τον νίκησε και επέστρεψε στα επαγγελματικά της καθήκοντα, ενώ με ένα tweet, το γνωστό τηλεοπτικό στέλεχος Τζώνης Καλημέρης, δημοσιοποίησε ότι ο ίδιος και η σύντροφός του και σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά έχουν όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Παράλληλα, από τους ξένους celebrities, ο Σερ Λούσιαν Γκρενγκ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Universal Music Group, υποβλήθηκε σε εξέταση και βρέθηκε θετικός στον ιό, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το Billboard.

Επίσης, ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα, ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Χαβάη 5 – 0» Ντάνιελ Ντάε Κιμ, ο θρυλικός σαξοφωνίστας και εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της αφρο-τζαζ Μανού Ντιμπανγκό, ο κιμπορντίστας του συγκροτήματος της ροκ, Bon Jovi, Ντέιβιντ Μπράιαν και ο πρώην κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ανακοίνωσαν ότι διαγνώστηκαν με τον νέο κορωνοϊό.

Ακόμα, η Βρετανίδα τραγουδίστρια Μάριαν Φέιθφουλ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η εταιρία δημοσίων σχέσεων που την εκπροσωπεί, ενώ και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Pink και η συγγραφέας του Χάρι Πότερ Τζ.Κ. Ρόουλινγκ αποκάλυψαν ότι βγήκαν θετικές με τη νόσο COVID-19, αν και έχουν αναρρώσει.

Ποιοι γνωστοί δεν τα κατάφεραν;

Από την άλλη, ο Άντριου Τζακ, ο οποίος ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως Major Caluan Ematt στο franchise «Star Wars» και ως σημαντικός δάσκαλος διαλέκτων του Χόλιγουντ, πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού, σε ηλικία 76 ετών.

Τραγική κατάληξη είχε και η περιπέτεια υγείας του Άνταμ Σλέσινγκερ, τραγουδιστή του αμερικανικού συγκροτήματος της ροκ «Fountains of Wayne», γνωστός από την επιτυχία της μπάντας το 2003 «Mom Mom Stacy», πέθανε σε ηλικία 52 ετών λόγω επιπλοκών του ιού, σύμφωνα με το Billboard.

Τέλος, και ο Έλις Μαρσάλις Τζούνιορ, Αμερικανός πιανίστας τζαζ από τη Νέα Ορλεάνη, πέθανε από επιπλοκές της ασθένειας, όπως επιβεβαίωσε με δήλωσή του ο γιος του, Μπράνφορντ Μαρσάλις.

https://www.instagram.com/p/B91yfdNnxu2/

https://www.instagram.com/p/B9zYhNzjBv0/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι celebrities #μένουνσπίτι. Οι ιδέες που μπορείς να πάρεις για να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα!

Έλληνες και ξένοι celebrities προσέχουν λόγω κορωνοϊού! Οι συμβουλές που δίνουν.

Οι celebrities στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού!

Μπορείτε να δείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τον κορωνοϊό, πατώντας εδώ.

Σχετικά άρθρα