Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / 2ο Δεκαήμερο Παρθένου: Κυβερνήτης ο Κρόνος
2ο Δεκαήμερο Παρθένου: Κυβερνήτης ο Κρόνος     thumbnail

2ο Δεκαήμερο Παρθένου: Κυβερνήτης ο Κρόνος

 


Ο Ερμής από την 1η του Σεπτεμβρίου θα δώσει την διακυβέρνηση της Παρθένου στον Κρόνο, ο οποίος με την σειρά του θα παραδώσει τα ηνία στις 12 Σεπτεμβρίου στην Αφροδίτη. Από την 1η έως και την 11ηΣεπτεμβρίου στον πλανητικό μας κόσμο κυβερνά ο Κρόνος, έτσι για να μην έχει κάποιος καμιά απορία, πώς και γίνεται και σε αυτό το διάστημα έχουμε πάντα πολύ σημαντικά γεγονότα που ανατρέπουν τηνζωή μας – θυμηθείτε τι συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου, εκεί στο γύρισμα της χιλιετίας…


Ο Πανδαμάτωρ Κρόνος


Ο Κρόνος είναι το δεύτερο και κεντρικό κλειδί του αστερισμού της Παρθένου. Είναι ένας πλανήτης παράξενος, που σε πολλές μυθολογίες φέρνει φόβο. Ο Κρόνος δεν είναι άλλον από τον Χρόνο, αυτόν τον ανηλεή πατέρα που γεννάει τα παιδιά του αλλά τα καταναλώνει κιόλας. Φυσικά αυτός μύθος δεν είναι τίποτε άλλο από συμβολοποίηση μιας γενικής και σωστής παρατήρησης: τίποτα δεν γεννιέται χωρίς το πέρασμα του χρόνου, αλλά αι τίποτα δεν μένει για πάντα ζωντανό μέσα στα ποτάμια του. Ό,τι γεννήθηκε από τον Χρόνο, θα είναι ο ίδιος ο Χρόνος που θα το φθείρει. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια συμβολική παραδοχή, φέρνει λίγη μελαγχολία, αλλά μέχρι εκεί.


Το κακό είναι ότι ο ανθρώπινος νους ρέπει πού και πού – συχνά πυκνά – στο να παρεξηγεί τα σύμβολα και να τα κάνει πιο βαριά από ό,τι είναι. Έτσι, το ότι όλοι γινόμαστε θυσία στον Κρόνο, λόγω της φυσικής φθοράς, κάποια πολύ σκοτεινά κέντρα είπαν να το…βοηθήσουν λίγο, με ακόμα πιο πραγματικές θυσίες . Τα κρόνια ιερατεία, κάτω από οποιαδήποτε φορεσιά – βλέπε Βάαλ – κάνουν εκατόμβες θυσιών στον μέγα Κρόνο. Θυσίες που ο έρμος δεν τις έχει ζητήσει, μια χαρά την κάνει αυτός την δουλειά του με την φθορά.


Μην ποστάρετε φωτογραφίες φρίκης, συμμετέχετε στην θυσία


Το τι ζούμε όλον αυτόν τον καιρό, είναι απερίγραπτο. Η φρίκη μοιάζει να μας έχει κυκλώσει, με κέντρο εκφοράς της την αρχέγονη ανατολή, από όπου έρχονται πρόσφυγες αλλά και εικόνες ανείπωτης φρίκης. Όλοι ευαισθητοποιούμαστε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίθουν από φωτογραφίες που ανεβαίνουν με καλή πρόθεση, για να ευαισθητοποιηθούν κι άλλα άτομα. Κάντε κριτική, κάντε ανεβάσματα έργων τέχνης που να συμβολοποιούν το δράμα, ακόμα καλύτερα μην κάνετε τίποτε από όλα αυτά αλλά βγείτε να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε, αλλά ΜΗΝ ανεβάζετε τις φωτογραφίες των θυμάτων. Όχι για να τις κρύψουμε, αλλά για να μην συμμετέχουμε στην θυσία. Όσο ανεβαίνουν οι φωτογραφίες, τόσο θα έρχονται να προστεθούν κι άλλα θύματα, γιατί αυτός είναι ο σκοπός, να γίνει ένα «σόου» φρίκης, προς τιμήν του Κρόνου! Το πώς και το γιατί είναι πολύ μεγάλη ιστορία, που εκφεύγει από τα όρια της φανερής αστρολογίας.


Η ύποπτη σιωπή


Στις μέρες που θα κυριαρχήσει ο Κρόνος στην παρθένο δεν υπάρχει ούτε μείζων ούτε ελάσσων όψη που να ολοκληρώνεται. Ο Κρόνος ταξιδεύει σε όλη του την μεγαλοπρέπεια, χωρίς αγγίγματα από άλλους πλανήτες, για να εισέλθει στις 18 Σεπτεμβρίου στον Τοξότη. Σιωπηλός και αγέρωχος, δεν συμμετέχει φανερά στα τεκταινόμενα, απλά περιδιαβάζει την τελευταία μοίρα του Σκορπιού, αναιρώντας αισθήματα και δημιουργώντας ένα πέπλο φόβων και ανασφαλειών. Θα μιλήσει αργότερα, με το τετράγωνο με τον Ήλιο, και θα πρέπει να ετοιμαστούμε σε αυτό το σιωπηλό διάστημα να τον αντιμετωπίσουμε. Κλείνουμε εκκρεμότητες, τα βρίσκουμε με μεγαλύτερα μέλη της οικογένειάς μας και με ιεραρχικά ανώτερους, κάνουμε ένα απολογισμό και βλέπουμε πού έχουμε κάνει λάθη και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Στα μεγάλα γεγονότα δεν έχουμε άλλον τρόπο εκτός από την αλληλεγγύη για να επέμβουμε – στα καθημερινά μας όμως, είναι ώρα να βάλουμε τάξη για να είμαστε έτοιμοι. 


 


πηγη:http://www.oroskopos.tv/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X