Αρχική / More / Celebrity news / Γιούχαραν τον Γάλλο πρωθυπουργό και τον έπιασε κρίση ιδρώτα!Τι έγινε;
Γιούχαραν τον Γάλλο πρωθυπουργό και τον έπιασε κρίση ιδρώτα!Τι έγινε; thumbnail

Γιούχαραν τον Γάλλο πρωθυπουργό και τον έπιασε κρίση ιδρώτα!Τι έγινε;

Το γύρο του κόσμου κάνουν από χθες οι φωτογραφίες από τη χθεσινή ομιλία του Γάλλου πρωθυπουργού Μάνουελ Βαλς. Οχι εξαιτίας των λεγομένων του. Ούτε καν λόγω των γιουχαρισμάτων από μια ομάδα ακτιβιστών, που δέχθηκε. Αλλά για την οργανική αντίδρασή του στο γιουχάισμα. 


Ο Γάλλος πρωθυπουργός προφανώς επηρεάστηκε πιεζόμενος, προσπαθώντας να αντικρούσε τα επιχείρήματα των διαμαρτυρομένων άρχισε να ιδρώνει ανεξέλεγκτα, με αποτέλεσμα να γίνει μούσκεμα. Οι ακτιβιστές αντέδρασαν καθώς ο Γάλλος πρωθυπουργός υποσχόταν να τηρήσει μια σειρά δεσμέσευων του κόμματός του για τη στήριξη των επιχειρηματιών. 


 


Ο Μάνουελ Βαλς, παρά την πίεση κατάφερε να ολοκληρώσει την ομιλία του, όμως, στο τέλος αυτής, έσταζε από το κεφάλι ως τα δάχτυλα, το λευκό του πουκάμισο ήταν μούσκεμα, σαν βρεγμένο και κολλημένο πάνω του, ενώ χρειάστηκε μια πετσέτα για να σκουπίσει το πρόσωπό του και τα χέρια του από τον ιδρώτα που, κυριολεκτικά, έσταζε.  

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X