Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 31 Αυγούστου ως 6 Σεπτεμβρίου
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 31 Αυγούστου ως 6 Σεπτεμβρίου thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 31 Αυγούστου ως 6 Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του, όμως το καλοκαιράκι συνεχίζεται και οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας 31 Αυγούστου ως και 6 Σεπτεμβρίου μας δίνουν το μήνυμα ότι το όνειρο, ο ερωτισμός και η επιτυχία θα μας συντροφεύουν και τις μέρες που ακολουθούν! Όλα αυτά τα χαρμόσυνα θα συμβούν, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε τα «θέλω» μας και να διώξουμε κάθε αρνητική σκέψη από την καθημερινότητά μας. Ποιες είναι όμως οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας; Πώς θα μας επηρεάσουν στα αισθηματικά μας; Ποια ζώδια ευνοούνται;

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Άλλο δείχνω και άλλο είμαι…


Η πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου έχει έντονη την τάση της πλάνης και της εξαπάτησης. Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, πραγματοποιώντας όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Πρωτομηνιά λοιπόν, θα υπάρξουν πολλοί «καλοθελητές» που θα θελήσουν να προβάλουν τον εαυτό τους με έναν τρόπο μοναδικό, που θα δημιουργήσει εντυπώσεις, οι οποίες όμως θα είναι λανθασμένες. Αυτό που πρέπει όλοι μας να θυμόμαστε αυτή την ημέρα, είναι ότι κάποιοι άνθρωποι και καταστάσεις, άλλο δείχνουν και άλλο είναι στην πραγματικότητα! Ας μην ξελογιαστούμε και ξεγελαστούμε από αυτό που φαίνεται στα μάτια μας όμορφο και προσιτό, αλλά ας επικεντρωθούμε στο ουσιαστικό! Η όψη αντίθεσης Ήλιου – Ποσειδώνα, θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια τουμεταβλητού σταυρού (ΔίδυμουςΠαρθένουςΤοξότεςΙχθείς) που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη: Πυροτέχνημα στον έρωτα!


Στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα και την 1η Σεπτεμβρίου θα συναντήσει τον Άρη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, σχηματίζοντας την όψη συνόδου! Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα μας παρακινούν να εκφράσουμε με τρόπο εκδηλωτικό, αυθόρμητο αλλά και… χειμαρρώδη, όλα όσα υπάρχουν μέσα στην καρδιά μας. Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν φλογερά ερωτικά πάθη, αυξημένη λίμπιντο, αλλά και ραγδαίες εξελίξεις με σχέσεις του παρελθόντος! Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς(ΚριούςΛέοντεςΤοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμουςΖυγούς,Υδροχόους) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!Σημαντικό: Η Αφροδίτη επανέρχεται σε φαινομενικά ορθή φορά στις 5 Σεπτεμβρίου, γεγονός που θα βοηθήσει στην ισορρόπηση των αισθηματικών σχέσεων.

Ο Ερμής σε χιαστί με τον Ποσειδώνα: Συμβιβάσου, κάνε τις θυσίες σου και δεν θα χάσεις!


Στις 4 Σεπτεμβρίου ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, βρίσκεται σε όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Με τον Ερμή από τον Ζυγό, επιθυμείς να έρθεις πιο κοντά στις σχέσεις σου, βάζοντας νερό στο κρασί σου και λειτουργώντας πιο γλυκά αλλά και διπλωματικά! Με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, έχεις όνειρα, προσδοκίες και ιδανικά, τα οποία θέλεις πάση θυσία να πραγματοποιηθούν κάποια στιγμή! Η όψη χιαστί του Ερμή με τον Ποσειδώνα δηλώνει ότι αυτή την ημέρα θα χρειαστεί να κάνουμε θυσίες, υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, προκειμένου να έρθουμε πιο κοντά στα όνειρά μας. Τα ζώδια που επηρεάζονται από αυτή την όψη είναι οι Ζυγοί και οι Ιχθείς που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Η στιγμή της επιβεβαίωσης!


Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου υπάρχει μία πολύ θετική όψη, που θα φέρει την εκπλήρωση και την επιτυχία σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να νιώσεις ότι υπάρχει ελπίδα να κατακτήσεις αυτό που θεωρούσες ως τώρα ότι ήταν χαμένο! Τα ζώδια της Γης (ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοίΙχθείς) είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού, που μπορούν να αναμένουν ότι θα ζήσουν μία μεγάλη στιγμή επιβεβαίωσης που θα τους ανεβάσει ηθικά!

 

Οι ερωτικές αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θέλουν μουσική, στίχο και αφιερώσεις! Άκουσε το δικό σου στίχο για την εβδομάδα 31 Αυγούστου ως και 6 Σεπτεμβρίου και μοιράσου στο Facebook το τραγούδι του ζωδίου σου! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικέςπροβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Το πάθος – Εκείνος & Εκείνος»

«Να νυχτώνει, να χαράζει κι εγώ δίπλα σου να λέω "δε με νοιάζει" όπου πας εσύ, να 'μαι κι εγώ. Να σε νιώθω, να σ' αγγίζω, σαν αέρας το κορμί σου να τυλίγω, όπου πας εσύ, να 'μαι κι εγώ»! Η αστρολογική όψη που επηρεάζει την εβδομάδα σου, φίλε Κριέ, είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα. Στιγμές πάθους, έντονου ερωτισμού και αυξημένη λίμπιντο θα σε ταξιδέψουν αυτή την εβδομάδα σε μονοπάτια, που θα έχουν πόθο και προσμονή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. H σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.grΓια να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τυφλές Ελπίδες – Παντελής Θαλασσινός»

«Με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες από κείνη τη στιγμή που μ' είδες, πως θα είμαστε μαζί! Παραδόθηκα στο κοίταγμά σου πίστεψα στα λόγια τα δικά σου, έπεσα μες στη φωτιά! Πόσο επιπόλαια φέρθηκα μπροστά σου, βιάστηκα να ξεδιπλώσω όλα τα φύλλα της καρδιάς»! Με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα αισθάνεσαι ότι κάποιες ελπίδες σου πέσανε στο κενό και ότι τυφλώθηκες από έναν άνθρωπο, που δεν μπορούσες να δεις ποιος πραγματικά ήταν! Ωστόσο, το κλίμα της εβδομάδας γρήγορα αλλάζει και με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορείς να προσμένεις ερωτικές εξομολογήσεις γεμάτες πάθος, που θα είναι πραγματικά αληθινές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. H σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.grΓια να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μία αγάπη μεγάλη – Γιάννης Πλούταρχος»

«Πες της αν το θέλει πίσω να γυρίσει, μίλησέ της κι ίσως να υπάρχει λύση, πες της δύο λόγια με πολύ αγάπη, δεν μπορεί το ξέρω νιώθει ακόμα κάτι, πες της αν το θέλει πώς την περιμένω. Ούτε απ το σπίτι έξω πια δεν βγαίνω, ξέρω κατά βάθος έχω κάνει λάθη, όλα τα σκεπάζει μια μεγάλη αγάπη… Μια μεγάλη αγάπη…»! Ζεις μία μεγάλη αγάπη, αγαπητέ Καρκίνε, έστω και αν κάποιες στιγμές δεν θέλεις να το παραδεχτείς! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά για την πορεία των ερωτικών σου, ενώ το τρίγωνο Ήλιου με τον Πλούτωνα ανοίγει τις προοπτικές μίας σχέσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑH σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.grΓια να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΛΕΩΝ

«Μη σταματάς – Δημήτρης Καραδήμος»

«Mη σταματάς να με φιλάς, τρελαίνομαι ναι, παιδεύομαι, το παραδέχομαι, τα χείλη μου όταν ακουμπάς να καίγομαι ναι, μαγεύομαι, το παραδέχομαι! Mη σταματάς να με φιλάς τρελαίνομαι, το παραδέχομαι, τα χείλη μου όταν ακουμπάς να καίγομαι, το παραδέχομαι»! Θέλεις έρωτα και τον έχεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα, αφού ο Σεπτέμβρης ξεκινά με μία δυναμική σύνοδο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιό σου! Το ερωτικό κλίμα φουντώνει και εσένα τίποτα δεν σε σταματά! Απόλαυσε πολύ όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σου, γιατί άλλωστε το αξίζεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. H σιγουριά που χαρίζει η αίσθηση μιας προστασίας μπορεί να μας κάνει να πάρουμε αυτό που θέλουμε: προστασία, αγάπη, υγεία, δύναμη. Διάλεξε ένα φυλαχτό για σένα, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το ilovezen.grΓια να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X