Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Σεπτέμβριος 2015: Οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια
Σεπτέμβριος 2015: Οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια thumbnail

Σεπτέμβριος 2015: Οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια

Ελπίζω να ξεκουραστήκατε, να χαλαρώσατε και να πήρατε δυνάμεις, γιατί το διάλειμμα τελείωσε και… η ταινία συνεχίζεται. Ο… σκηνοθέτης λοιπόν, για να μας βάλει αμέσως στο κλίμα, ξεκινάει εντυπωσιακά μ’ έναν Σεπτέμβριο που θα προσγειώσει απότομα πολύ κόσμο, αλλά θα απογειώσει και κάποιους λίγους εκλεκτούς. Σε αυτή την ομάδα ανήκουν αναμφίβολα Κριοί (με προσοχή), Λέοντες και Τοξότες (με προσοχή) του δεύτερου δεκαημέρου, που ζουν μία από τις πιο όμορφες εποχές των τελευταίων ετών.

 

Τα σημαντικότερα φαινόμενα αυτού του μήνα είναι βεβαίως οι δύο εκλείψεις 13 και 28/9, που θα προβληματίσουν σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες τα Μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου η πρώτη, και τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου η δεύτερη. Η επιρροή τους θα είναι αισθητή καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και τα γεγονότα θα εκδηλώνονται ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός.

 

Η οριστική μετάβαση του Κρόνου στον Τοξότη στις 18/9 θα φορτίσει σταδιακά τη ζωή των Μεταβλητών του πρώτου δεκαημέρου με υποχρεώσεις και κούραση. Απ’ την άλλη, τα Σταθερά ζώδια των τελευταίων ημερών που ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα το καλοκαίρι, θα αναγεννηθούν και θα συνεχίσουν σοφότεροι τη ζωή τους, απαλλαγμένοι απ’ το βαρύ φορτίο του Κρόνου.

 

Σε συλλογικό επίπεδο, ο Σεπτέμβριος είναι η απαρχή μιας τριετούς περιόδου που θ’ αλλάξει τα κυρίως θέματα με τα οποία καταπιάνεται το κοινωνικό σύνολο. Το οικονομικό θέμα που με τόσο σκληρό τρόπο αναδείχθηκε τα προηγούμενα χρόνια, θα συνεχίσει να μας απασχολεί έντονα μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού 2016. Όμως, στην ατζέντα πλέον μπαίνουν θέματα όπως η δικαιοσύνη, οι θρησκείες, οι φιλοσοφίες, τα ανώτεραεκπαιδευτικά ιδρύματα και οι μετακινήσεις μεγάλης απόστασης. Σε αυτούς τους τομείς θα επέρθει αναδιοργάνωση και αναδιάρθρωση όχι όμως με τον εύκολο τρόπο. Πολλοί άνθρωπο θα αλλάξουν κοσμοθεωρία μέσα από βιωματικές καταστάσεις, που θα τους επιβάλουν μία άλλη οπτική. Ο δρόμος είναι μακρύς και απαιτεί από εμάς συνειδητότητα, ακεραιότητα και ώριμη σκέψη. Καλό Φθινόπωρο!!!

  

Κριός

Οι πρώτες ημέρες του Σεπτέμβριου είναι εξαιρετικές για τους Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου (γεννημένοι 1 – 10 Απριλίου). Ακόμη κι εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 4/4 και βρίσκεστε υπό την επιρροή του Πλούτωνα, θα έχετε ευκαιρίες για να απολαύσετε τη ζωή, τον έρωτα, να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας, ακόμη και να αποκτήσετε ένα, αν αυτό επιθυμείτε. Ειδικά οι ημέρες κοντά στις 8/9, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα φέρνοντας αναπάντεχα γεγονότα στον έρωτα, στα οικονομικά και μία σημαντική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τις τέχνες.

 

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η επικοινωνία σας και η υπογραφή συμβολαίων, ειδικά από τις 17/9 και για όλο τον υπόλοιπο μήνα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Παρεξηγήσεις, παραλήψεις και παρανοήσεις μπορεί να σας χαλάσουν τα σχέδια, γι’ αυτό δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

 

Στις 18/9 ο Κρόνος περνάει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και θα βοηθήσει για το επόμενο διάστημα τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου (για τον Σεπτέμβριο μόνο όσους έχουν γεννηθεί 21-22/3) να σταθεροποιήσουν καταστάσεις, να έχουν επιτυχία σε επαγγελματικά ταξίδια, να τακτοποιήσουν νομικά θέματα, ακόμη και να ξεκινήσουν κάποιες σπουδές, που θα τους βοηθήσουν μελλοντικά στην επαγγελματική τους πορεία (με εξαίρεση τις ημέρες της έκλειψης που αναφέρονται πιο κάτω).

 

Στις 23/9 μία ακόμη θαυμάσια όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα αναστατώσει ευχάριστα τους γεννημένους κοντά στις 8/4. Το πάθος και οι ξαφνικοί έρωτες θα σας χτυπήσουν ξανά την πόρτα, βάζοντας τους δεσμευμένους σε πειρασμό και τους ελεύθερους σε νέες περιπέτειες.

 

Τέλος, στις 28/9 φιλοξενείτε την Σεληνιακή έκλειψη, της οποίας η δράση θα είναι αισθητή όλο το μήνα για τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου (γεννημένοι 21 – 31 Μαρτίου) και κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 24/3. Αυτή η έκλειψη θα φέρει στην επιφάνεια τα προβλήματα σε σχέσεις, γάμους και συνεργασίες. Πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας και σε όποια επαγγελματική πρόταση σας γίνεται αυτή την εποχή, γιατί είναι πιθανό πίσω από την πλάτη σας να έχει στηθεί μία ολόκληρη σκευωρία. Στο αισθηματικό κομμάτι κάποιοι θα μάθουν πράγματα σχετικά με τη δράση του συντρόφου, που θα τους κάνουν να χάσουν την εμπιστοσύνη τους. Όμως, θα υπάρξει διάθεση για συζήτηση και αναθεώρηση της δομής της σχέσης από την άλλη πλευρά και καλά θα κάνετε να προχωρήσετε σ’ έναν εποικοδομητικό διάλογο, που θα φέρει λύσεις από τον Οκτώβριο. Γενικά θα ήταν καλύτερο να μην ξεκινήσετε τίποτα καινούργιο μέχρι και τις 15/10 αλλά μπορείτε να ερευνήσετε λεπτομερώς το θέμα που σας απασχολεί.

 

Ταύρος

Μία νέα εποχή ξεκινά ουσιαστικά πλέον για όλους τους Ταύρους από τον Σεπτέμβριο. Παρότι οι περισσότεροι ταλαιπωρηθήκατε σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο τον προηγούμενο μήνα, από τώρα και στο εξής θα δείτε τη ζωή σας ν’ αλλάζει προς το καλύτερο. Βέβαια, δε θα λυθούν όλα τα προβλήματα δια μαγείας, αλλά ο Σεπτέμβριος βάζει τις βάσεις για την ολοκληρωτική… ανάνηψη μετά από την σειρά ετών ταλαιπωρίας που είχατε υποστεί. Οι αργοί πλανήτες που φέρνουν τις μεγαλύτερες και πιο επώδυνες αλλαγές, γίνονται πλέον αρωγοί στις προσπάθειές σας για το κτίσιμο ενός καινούργιου μοντέλου ζωής.

 

Στο ξεκίνημά του, ο μήνας συνεχίζει να φέρνει έντονα πάθη, ζήλια και κτητικότητα στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου (2 – 11 Μαΐου). Ζείτε σ’ ένα… παραλήρημα, γι’ αυτό προσέξτε μην πνίξετε τελικά τον σύντροφο και τον απωθήσετε, αντί να τον φέρετε πιο κοντά. Είναι ένα διάστημα υπερβολής των συναισθημάτων, που σας κάνει να χάνετε τον έλεγχο και να εκφράζετε όλες τις ανασφάλειές σας, με αποτέλεσμα να κουράζετε τους αγαπημένους σας.

 

Η είσοδος του Δία στην Παρθένο έχει ήδη εγκαινιάσει από τον προηγούμενο μήνα μία χρονιά επέκτασης για εσάς. Όλο τον Σεπτέμβριο ευνοούνται οιΤαύροι του πρώτου δεκαημέρου (γεννημένοι 21 Απριλίου – 1 Μαΐου) οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν στα μέσα Αυγούστου με τη δυσαρμονική Νέα Σελήνη. Όσοι από εσάς διακόψατε εκείνη την εποχή κάποια σχέση, είναι πιθανό από τις 8/9 και έπειτα να σας γίνει πρόταση για επανασύνδεση. Σκεφθείτε το καλά, ζυγίστε τα πράγματα και δείτε αν αξίζει τον κόπο να επιστρέψετε σε κάτι φθαρμένο, μόνο και μόνο επειδή νιώθετε ασφαλείς σ’ ένα γνωστό κατά τ’ άλλα όμως νοσηρό περιβάλλον. Οι ευκαιρίες για κάτι νέο θα είναι αρκετές μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, καθώς ο Δίας με καταπληκτικές όψεις θα κυκλοφορεί στον τομέα του φλερτ, της δημιουργίας και όλων των απολαύσεων της ζωής.

 

Αυτοί που θα πρέπει να κινηθούν με περισσότερη προσοχή είναι οι γεννημένοι στις 28/4 γιατί η υπεραισιοδοξία και η εξιδανίκευση θα τους μπερδέψουν στις αισθηματικές τους επιλογές. Επίσης, να ξέρετε ότι η γονιμότητά σας θα είναι αυξημένη, οπότε πάρτε μέτρα ή όχι, ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Μία ιδιαίτερα δυνατή ημέρα είναι η 6/9 και αφορά τους γεννημένους κοντά στις 2/5. Είναι μία ημέρα που θα σας επιτρέψει να εκφραστείτε δυναμικά και να κατακτήσετε ακόμη και τους πιο δύσκολους στόχους.

 

Στις 17/9 ο Ερμής γίνεται ανάδρομος οπότε φροντίστε τα επαγγελματικά σας έγγραφα, να γίνεστε λεπτομερείς και κατατοπιστικοί σε ό,τι αφορά την εργασία σας και αναβάλετε τις ιατρικές σας εξετάσεις για τον Οκτώβριο.

 

Από τις 18/9 ο Κρόνος αποχωρεί οριστικά από το ζώδιο του Σκορπιού, που τουλάχιστον για φέτος ταλαιπώρησε τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου (12 – 21 Μαΐου). Ήρθε η ώρα της αποδέσμευσης από περιττές υποχρεώσεις και της ελευθερίας της έκφρασης. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη σοφία που σας άφησε παρακαταθήκη ο δάσκαλος Κρόνος παραγωγικά, ώστε να εξελιχθείτε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα που είχαν μπει στο ψυγείο όλο αυτό το διάστημα. Μόνο όσοι είναι γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γύρω στις 25/9 σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή γάμο/συνεργασία. Είναι μία σκληρή ημέρα γι’ αυτό επιδείξτε ψυχραιμία και λογική. Από τις 25/9 και μετά εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα ηρεμήσετε και το πρόγραμμα σας θα γίνει πιο χαλαρό, ενώ οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου θα νιώθουν μεγάλη ενέργεια και θα καταπιάνονται με πολλά θέματα που θα τα φέρνουν εύκολα εις πέρας. Τέλος,οι εκλείψεις του μήνα δεν σας επηρεάζουν τουλάχιστον όσον αναφορά το Ηλιακό σας ζώδιο οπότε η επίδρασή τους θα είναι μόνο μέσα από τους γύρω σας.

 

Δίδυμοι

Ένας αρκετά προκλητικός και απαιτητικός μήνας ξεκινάει για τους Διδύμους κυρίως του πρώτου (22 – 31 Μαΐου) και του τρίτου δεκαημέρου (12 – 21 Ιουνίου). Ανήκετε σ΄ αυτούς που θα προσγειωθούν απότομα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Είναι ένας μήνας που θα τεστάρει τις ικανότητες και τις αντοχές σας.

 

Η πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου κρύβει μία πλάνη, μία σύγχυση ή αβεβαιότητα σε θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Μη δώσετε μεγάλη βαρύτητα στα όμορφα λόγια που θα ακούσετε πιθανότατα εκείνη την ημέρα, ενώ αν δεχθείτε κάποια πρόταση, να διερευνήσετε καλά τους όρους της, γιατί κάτι δε θα είναι ξεκάθαρο. Αυτό αφορά κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 29/5 που γενικά ζουν μία περίοδο που η κρίση τους δε λειτουργεί και τόσο σωστά. Την ίδια ημέρα η λίμπιντο των γεννημένων γύρω στις 5/6 χτυπάει κόκκινο οπότε καυτές ερωτικές στιγμές προβλέπονται με τους συντρόφους, ενώ όσοι είναι ελεύθεροι έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάποια ερωτική γνωριμία. Επίσης ευνοούνται τα μικρά ταξίδια, οι επικοινωνίες και γενικά οι σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και λοιπούς συγγενείς.

 

Η 8/9 είναι μία ημέρα δράσης, έντονης διάθεσης για αποδέσμευση αλλά και ερωτικής διέγερσης. Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να κατακτήσετε το Σύμπαν, ενώ το μυαλό σας δουλεύει ασταμάτητα και οι ιδέες έρχονται με την ταχύτητα του φωτός. Τα παραπάνω επηρεάζουν κυρίως του γεννημένους από 8 έως 13 Ιουνίου. Επειδή εσείς είστε αυτοί που θα χτυπηθούν περισσότερο από τηνΈκλειψη στις 13/9 δεν πρέπει να αφεθείτε ανεξέλεγκτα στους… τόνους ενέργειας που θα σας κατακλύσουν. Γίνετε λίγο πιο επιφυλακτικοί στη δράση σας. Μην πάρετε πολλά ρίσκα και προσέξτε τα ατυχήματα. Αυτό που θα πρέπει επίσης να κοντρολάρετε είναι η γλώσσα σας, γιατί πολύ εύκολα θα εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις, κυρίως στο επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον. Η επίδραση της Έκλειψης θα είναι σε ισχύ όλο το μήνα γι’ αυτό καλό είναι αυτή την περίοδο να είστε όσο πιο συγκρατημένοι και συνετοί γίνεται.

 

Στις 16/9 άλλη μία όψη που δε βοηθάει την σωστή κρίση και την επαφή με την πραγματικότητα έρχεται να κτυπήσει του γεννημένους 28-29/5. Η υπέρμετρη αισιοδοξία, η εξιδανίκευση και η τάση για αυτοθυσία θα σας φέρει σε μειονεκτική θέση στον επαγγελματικό τομέα ή στον οικογενειακό. Όπως είπαμε και πιο πάνω, δεν διανύετε και την καλύτερη περίοδο, όσον αφορά στην κρίση και στην αντίληψη σας. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτή την εποχή επιλέγετε να ζήσετε σε έναν ονειρικό κόσμο, που τα πάντα είναι τέλεια. Όταν η επιρροή του Ποσειδώνα θα περάσει, θα προσγειωθείτε ανώμαλα στην σκληρή πραγματικότητα, ανακαλύπτοντας πως όλες οι επιλογές αυτής της περιόδου ήταν λανθασμένες. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε την κρίση τους και το ακέραιο του χαρακτήρα τους, καθώς και μεγαλύτερα σε ηλικία από εσάς.

 

Από τις 17/9 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος για τον υπόλοιπο μήνα, ευτυχώς σε φιλικό ζώδιο για εσάς, οπότε προσέχετε λάθη στην αποστολή μηνυμάτων ή κλήσεων, απώλεια εγγράφων, προβλήματα με pc, κινητά και ό,τι αφορά την τεχνολογία ή το μεταφορικό σας μέσο.

 

Στις 18/9 ο Κρόνος έρχεται για να μείνει πλέον στον Τοξότη και αυτό σας επηρεάζει άμεσα. Για το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου θα επηρεάσει μόνο τουςγεννημένους στις 21/5 και θα φέρει ευθύνες, κούραση, άγχη και φυσικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα του προσωπικού ωροσκοπίου που επηρεάζεται. Παρόλα αυτά, η ημέρα που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η 25/9. Ατυχήματα, ασθένειες και απογοητεύσεις παραμονεύουν, γι’ αυτό μην προγραμματίσετε ιατρικές επεμβάσεις ή βαριές και επικίνδυνες δουλειές εκείνες τις ημέρες. Προσπαθήστε να τις περάσετε με όσο πιο λίγη σωματική κόπωση γίνεται και μακριά από εστίες παντός κινδύνου.

 

Για τους γεννημένους κοντά στις 10/6 το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει έναν ξαφνικό ή εκκεντρικό έρωτα, αναπάντεχα κέρδη, καλά νέα από τα αδέρφια ή κάποια πρόταση επαγγελματική. Κρατείστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αυτός είναι ένας πονηρός μήνας και πράξτε ανάλογα.

 

 

Καρκίνος

Για τους περισσότερους Καρκίνους, οι φετινές ήταν από τις πιο πολυδάπανες, αλλά και όμορφες διακοπές που έχουν κάνει. Οι πλανητικές θέσεις είναι τέτοιες, ώστε όλο τον Σεπτέμβριο θα συνεχίσετε να ξοδεύετε χρήματα, κυρίως σε καλοπέραση και κάποιοι σε μικρότερες ή μεγαλύτερες πολυτέλειες. Βάλτε όμως μια τάξη, γιατί τη χρονιά που έρχεται δεν θα έχετε την ίδια τύχη στα οικονομικά που είχατε και πέρσι. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα έσοδα σας θα μειωθούν, αλλά δε θα έχετε έξτρα χρήματα ή την άνοδο που ίσως περιμένατε.

 

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου που θα νιώσουν κάποιους έντονους κραδασμούς αυτό το μήνα είναι οι γεννημένοι κατά το πρώτο δεκαήμερο (22 Ιουνίου – 1 Ιουλίου). Για εσάς καταρχήν έχει αρχίσει μία περίοδος έντονης μετακίνησης και επικοινωνίας, πολλοί μπορεί να γυρίσετε για κάποιο λόγο πάλι στα θρανία, ενώ άλλοι θα αποφασίσουν αλλαγές σε σχέση με το μεταφορικό τους μέσο. Προσέξτε όμως σε ό,τι λέτε ή ό,τι συμφωνείτε κυρίως γραπτώς, γιατί η Έκλειψη στο τέλος του μήνα σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17/9 δεν δημιουργούν το καλύτερο περιβάλλον για αυτά. Ευνοούνται όμως οι σχέσεις με τ’ αδέρφια, γείτονες και λοιπούς συγγενείς.

 

Οι γεννημένοι γύρω στις 29/6 διανύουν όλο το μήνα μία πολύ όμορφη περίοδο, που τους δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κάποιο όνειρο ή να εμπνευσθούν ένα σχέδιο, που η πραγματοποίησή του θα τους κάνει ευτυχισμένους. Μπορεί επίσης να γνωρίσουν ένα πρόσωπο και να ζήσουν μαζί του ένα πολύ ρομαντικό έρωτα.

 

Στις 18/9 έχουμε τη μετακίνηση του Κρόνου στον Τοξότη και στον τομέα της ζωής σας που αφορά την καθημερινότητα, την υγεία και την εργασία. Το μήνα Σεπτέμβριο θα επηρεάσει όσους έχουν γεννηθεί στις 22/6, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν επιπλέον προσοχή στα θέματα υγείας, ή μπορεί να αναλάβουν έξτρα καθήκοντα στην εργασία τους, τα οποία θα προσθέσουν άγχος και κούραση. Το κυριότερο όμως είναι ότι η ανταμοιβή θ’ αργήσει να έρθει, κάτι που θα σας κάνει νευρικούς και λιγότερο συνεργάσιμους. Επειδή η Έκλειψη στο τέλος του μήνα αφορά άμεσα τον επαγγελματικό σας χώρο, προσπαθήστε να επιδείξετε ψυχραιμία, εφόσον βέβαια σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε τη δουλειά που ήδη έχετε.

 

Μία άλλη ομάδα Καρκίνων που επηρεάζεται άμεσα στα επαγγελματικά/οικογενειακά όλο το μήνα, είναι οι γεννημένοι γύρω στις 10-11/7. Εσείς αν δεν έχετε αλλάξει ήδη δουλειά ή σπίτι εντελώς ξαφνικά, ενδέχεται να το κάνετε το επόμενο διάστημα. Γενικά, ο πλανήτης Ουρανός που επηρεάζει αυτό το νευραλγικό τομέα του ωροσκοπίου σας, φέρνει έντονο το αίσθημα της αλλαγής και της επανάστασης ενάντια στο κατεστημένο. Είστε εσείς που θέλετε διακαώς να αλλάξετε τα πάντα στον τρόπο της ζωής σας. Όσοι το έχουν αποδεχτεί και έχουν κάνει εκείνα τα τολμηρά βήματα που χρειάζονται για την αλλαγή πορείας, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όσοι όμως κλείνουν τ’ αφτιά και τα μάτια τους μπροστά σε αυτά που δεν τους ικανοποιούν πια, θα βρεθούν αντιμέτωποι με αιφνίδια γεγονότα στα οποία δε θα έχουν κανένα έλεγχο. Επίσης, προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει ένας από τους δύο γονείς.

 

Όλο τον Σεπτέμβριο επηρεάζονται επίσης όσοι είναι γεννημένοι στις 4/7που είναι και οι πιο ταλαιπωρημένοι του ζωδίου την τελευταία χρονιά. ΟΠλούτωνας κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του θα περάσει άλλη μία φορά από τον Ήλιο σας και θα υποδείξει όλα εκείνα που πρέπει ν’ αλλάξουν ριζικά, προκειμένου να περάσετε σε ένα νέο κύκλο ζωής από το Νοέμβριο.

 

Ο μήνας κλείνει με την Έκλειψη Σελήνης στις 28/9 στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 24/7. Η επίδραση της Έκλειψης ξεκινάει από τα μέσα του Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει περίπου στα μέσα Οκτωβρίου. Όλο αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, η υγεία κάποιου γονιού, το σπίτι σας, αλλά και ό,τι καθορίζει την κοινωνική σας θέση ή ακόμη και ψυχολογικά θέματα, εφόσον υποδεικνύονται στο γενέθλιο χάρτη. Είναι μία δύσκολη Σεληνιακή Έκλειψη, στην οποία πάντα είστε πιο ευαίσθητοι από τους άλλους, αφού η Σελήνη είναι ο Κυβερνήτης σας. Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι αρκετή, αφού είστε τα πιο ευαίσθητα παιδιά του ζωδιακού. Κάντε λίγο υπομονή και δείτε πιο αισιόδοξα την ζωή, αφού στο τέλος όλα περνούν.

 

Λέων

Τι κι αν έρχεται μήνας με δύο εκλείψεις, ανάδρομο Ερμή και… εκλογές (μάλλον), εσείς δεν πτοείστε! Ανήκετε σε ένα από τα λίγα ζώδια που τον Σεπτέμβριο θα περάσουν καλύτερα από τον Αύγουστο. Η Αφροδίτη και ο Άρης σ’ ένα άκρως ερωτικό σφιχταγκάλιασμα βάζουν φωτιά στις πρώτες νύχτες του Φθινοπώρου. Ακόμη κι αν εκείνη ανάδρομη προσποιείται την σκεπτόμενη και αναποφάσιστη, από τις 6/9 που θα γυρίσει ορθόδρομη θα δείξει με όλη τη μεγαλοπρέπεια την αγάπη της. Τα ζητήματα καρδιάς για τουςΛέοντες του δευτέρου δεκαημέρου (γεννημένοι 2 – 11 Αυγούστου) είναι ό,τι καλύτερο τους συμβαίνει αυτή την εποχή.

 

Έτσι θα συνεχιστεί όλος ο Σεπτέμβριος, με καλύτερες ημέρες την 1/9, 6/9 και 23/9 που αποκλείεται ν’ αφήσουν κάποιον ασυγκίνητο. Παρότι για ένα χρόνο τα οικονομικά σας θα μπουν σε ανοδική τροχιά, πράγμα που φαντάζει τρελό για την εποχή που ζούμε, δώστε περισσότερη προσοχή στις δοσοληψίες σας στις αρχές του μήνα, γιατί η εξαπάτηση και το λάθος μπορούν να συμβούν πολύ εύκολα.

 

Από τις 17/9 και για όλο τον υπόλοιπο μήνα ο Ερμής θα γυρίσει για ακόμη μία φορά ανάδρομος και θα ξεκινήσει πάλι τα γνωστά του τερτίπια. Μηνύματα που φθάνουν σε λάθος παραλήπτη, ξεχνάμε κινητά/κλειδιά και προσωπικά αντικείμενα οπουδήποτε, ξεχνάμε ακόμη και που έχουμε παρκάρει και νομίζουμε ότι μας έκλεψαν το αυτοκίνητο κ.ο.κ. Απλά συντονιστείτε με το φαινόμενο, τσεκάρετε δύο φορές τα σημαντικά και αφήστε το να περάσει.

 

Στις 18/9 επιτέλους ο Κρόνος περνά οριστικά στον Τοξότη. Επίσημα λοιπόν ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής για εσάς, με λιγότερη κατήφεια, κούραση και άγχος. Θα περάσει όμως στον 5Ο οίκο σας που αφορά το φλερτ, τη δημιουργία και τα παιδιά. Από τέλος Σεπτεμβρίου λοιπόν θα θέλετε να σοβαρευτείτε και θα δείτε διαφορετικά μια καλοκαιρινή γνωριμία. Δεν θα σας κάνει πλέον ο ρόλος της πεταλούδας που γυρνά δεξιά και αριστερά, ψάχνοντας για πιο ευωδιαστό λουλουδάκι. Πολλοί λοιπόν θα περάσετε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θ’ αρχίσετε να νιώθετε την επιθυμία απόκτησης απογόνου με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Όσοι έχετε ήδη παιδιά, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους και να τα βοηθήσετε σε κάποια προσπάθειά τους. Αυτό θα στεφθεί με επιτυχία, αλλά ίσως σας κουράσει λίγο και σας στερήσει προσωπικό δημιουργικό χρόνο.

 

Οι δύο εκλείψεις του μήνα δεν σας αφορούν, οπότε μόνο παρατηρητές των γεγονότων θα είστε και όχι πρωταγωνιστές. Όμως, οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου δεν έχουν ξεμπερδέψει ολοκληρωτικά με τον Κρόνο. Γι’ αυτούς ο Σεπτέμβριος φαίνεται απαιτητικός και στρυφνός, ειδικά προς το τέλος του. Ιδιαίτερη προσοχή κοντά στις 25/9 ειδικά σε θέματα οικογενειακά και κυρίως γονέων. Αυτή είναι μία ημέρα σκληρή, με πολλούς κινδύνους ακόμη και για ατυχήματα. Προσπαθήστε να μην προγραμματίσετε ιατρικές επεμβάσεις ή επικίνδυνες και βαριές δουλειές για εκείνες τις ημέρες, γιατί ο οργανισμός δε θα μπορεί να ανταπεξέλθει με ευκολία στα δύσκολα. Αυτό είναι και το τελευταίο crash test του Κρόνου, που θα σας αφήσει για τα επόμενα 7 χρόνια στην ησυχία σας. Όλοι οι Λέοντες πρέπει να κάνετε μία ανασκόπηση της τελευταίας τριετίας και να δείτε ποια ήταν τα μαθήματα και πως καταφέρατε ή όχι να τα περάσετε. Αποκομίζοντας τη σοφία που αφήνει ο Κρόνος, περάστε στο νέο κύκλο της ζωής με μεγαλύτερη ακεραιότητα και συνειδητότητα. Μην ξεχνάτε ότι η ζωή επαναλαμβάνεται και στην περίπτωση του Κρόνου κάθε 7 χρόνια.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X