Αρχική / More / Celebrity news / Τι λέει ο Σκαρμούτσος για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ;
Τι λέει ο Σκαρμούτσος για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ; thumbnail

Τι λέει ο Σκαρμούτσος για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ;

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ειλικρινής, όπως πάντα, και αυτή τη φορά μιλάει ανοιχτά για τις εξαρτήσεις που είχε στο παρελθόν από τις ουσίες. Αλκοόλ και ναρκωτικά έπαιζαν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή του για πολλά χρόνια, αλλά τελικά κατάφερε να απεξαρτηθεί.


Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα μιλάει ανοιχτά για το αν μετάνιωσε που εξομολογήθηκε δημόσια τις εξαρτήσεις του, πόσα χρόνια έχουν περάσει από όταν έβγαλε από τη ζωή του αλκοόλ και ναρκωτικά και αποκάλυψε τη μοναδική εξάρτηση που έχει στόχο και αυτή να τη διακόψει.


Η δημόσια ομολογία για ναρκωτικά, αλκοόλ


«Ήταν κάτι που έπρεπε να βγάλω από μέσα μου και το έβγαλα. Και καλώς το έκανα! Έχω μεγαλώσει πιστεύοντας ότι πρέπει να λέμε τα λάθη του παρελθόντος να μην τα κρύβουμε, αλλά να τα εξωτερικεύουμε. Με αυτόν, άλλωστε τον τρόπο ξεπέρασα αυτά τα δύο τεράστια προβλήματα που αντιμετώπιζα στη ζωή μου, γιατί η ανάρρωση που έκανα βασιζόταν πάρα πολύ στην εξωτερίκευση όσων βίωνα. Το γεγονός ότι έκανα τηλεόραση δεν θα με απέτρεπε από το να τα πω και να τα συζητήσω με άλλους ανθρώπους γιατί αυτό ήταν τελικά που με έσωσε. Είναι λάθος να κρατάς κάτι μέσα σου».


Το τέλος της εξάρτησης


«Έχω να πιω 15 χρόνια κι έχω να κάνω ναρκωτικά επίσης 15 χρόνια. Ούτε μου λείπουν, ούτε με απασχολούν. Το μόνο που δεν μπορώ να κόψω είναι το τσιγάρο. Αλλά θα γίνει κι αυτό».

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X