Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Λάθη που κάνει η γυναίκα και διώχνει τον άνδρα μακριά της
Λάθη που κάνει η γυναίκα και διώχνει τον άνδρα μακριά της thumbnail

Λένα, αναγνώστρια του boro.gr

Λάθη που κάνει η γυναίκα και διώχνει τον άνδρα μακριά της

Γεια σας. Μου αρέσει ένα αγόρι το οποίο είναι 1 χρόνο μεγαλύτερό μου και μου έλεγε πριν λίγο καιρό πως του αρέσω Εγώ όμως επειδή λίγα χρόνια πριν τσακωνόμασταν με αυτόν του μίλησα πολύ ψυχρά και απότομα σε αυτά που μου έλεγε.Πίστευα πως απλά έκανε πλάκα και ήθελε να περάσει την ώρα του έτσι. Όμως έψαξα λίγο πώς συμπεριφέρεται ένα αγόρι όταν του αρέσει μια κοπέλα και νομίζω πως η περιγραφή ταιριάζει εντελώς στον τρόπο που φέρεται. Τώρα έχει σταματήσει να μου μιλάει και δεν γυρνάει καν να με κοιτάξει. Κάνει σαν να μην υπάρχω για αυτόν. Πιστεύω πως επειδή του έδειξα με κάθε τρόπο πως δεν μου άρεσε αν πραγματικά του αρέσω το έκανε για να μην πληγωθεί. Θέλω να του μιλήσω αλλά δεν μπορώ να βρω το θάρρος να το κάνω Τι να κάνω;


Στο ερώτημά σoυ απαντά ο ψυχολόγος Νίκος Βαμβακάρης 


 Νικόλαος Βαμβακάρης


http://www.normavitae.com 

Αγαπητή αναγνώστρια, πρώτα απ' όλα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι καθετί που κάνουμε, κάθε πράξη μας δηλαδή,  έχει και ένα τίμημα όπως τότε που μιλήσατε ψυχρά στο αγόρι που σας ενδιαφέρει, ιςως τότε  να του δώσατε το μήνυμα οτι δεν χρειάζεται να ασχοληθεί άλλο . Από την άλλη πλευρά το μόνο που έχετε αυτή τη στιγμή είναι η "υπόθεση" ότι το παιδί αυτό φέρθηκε έτσι επειδή μπορεί να σας ήθελε,  ο μόνος τρόπος για  να αξιολογήσετε αν αυτή υπόθεση είναι αληθινή, ειναι να πάρετε την απόφαση να του μιλήσετε και προσπαθήστε να θυμάστε οτι δεν έχετε τίποτα να χάσετε ….

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X