Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Πρωκτικό σεξ: Oδηγός με συμβουλές για αρχάριους
Πρωκτικό σεξ: Oδηγός με συμβουλές για αρχάριους thumbnail

Πρωκτικό σεξ: Oδηγός με συμβουλές για αρχάριουςΟ πρωκτός είναι μια ερωτογενής περιοχή με μεγάλη ευαισθησία στο σεξουαλικό ερεθισμό. Αν και ο πρωκτός δεν είναι κατασκευασμένος βιολογικά και ανατομικά για να υποδέχεται το πέος σε στάση, ο άντρας έχει την ίδια ερωτική αίσθηση όπως και στην κολπική επαφή. Στις γυναίκες που ο κόλπος είναι πολύ χαλαρός, η στενότητα του σφιγκτήρα του πρωκτού δίνει σε εκείνες και το σύντροφό τους μια άλλη διάσταση στο σεξ.0 πρωκτός τόσο στη γυναίκα όσο και στον άντρα είναι μια περιοχή του σώματος που μπορεί να απαντά σε ερεθίσματα προκαλώντας αίσθημα σεξουαλικής ηδονής. Με αυτή την έννοια είναι φυσικό να ισχύει το γεγονός ότι πολλές γυναίκες απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ. Το ίδιο άλλωστε ισχύει και στους ομοφυλόφιλους άντρες. Παρ' όλα αυτά αρκετές γυναίκες φαίνεται ότι απλά ικανοποιούν την επιθυμία του συντρόφου τους. Οι πρώτες πρωκτικές επαφές δεν είναι καθόλου ευχάριστες για τη γυναίκα, δεδομένου όχι συνήθως συνοδεύονται από έντονο πόνο. Στη συνέχεια, το αίσθημα του πόνου αμβλύνεται και εξαφανίζεται προοδευτικά. Μερικές γυναίκες υποστηρίζουν ότι φτάνουν σε οργασμό με πρωκτική επαφή. Αυτό όμως προϋποθέτει μακροχρόνια εμπειρία τέτοιων επαφών και εν μέρει μεταφορά του αντανακλαστικού από τον κόλπο στον πρωκτικό δακτύλιο. Αλλες πάλι ολοκληρώνουν στη συνέχεια ή ταυτόχρονα με ερωτικά παιχνίδια, στα οποία συμμετέχει και η κλειτορίδα.


Δείτε μερικές συμβουλές για τα ζευγάρια που το επιχειρούν πρώτη φορά: 


Εάν εσείς διεισδύετε 


- Μην προχωρείτε αμέσως στη διείσδυση με το πέος χωρίς να έχετε προκαλέσει προηγουμένως διέγερση με τα δάχτυλά σας ή με κάποιο ερωτικό βοήθημα. 


-Να απλώνετε πάρα πολύ λιπαντικό και στο πέος σας και στον πρωκτό της γυναίκας για να μην προκληθεί πόνος. Ξεκινήστε ερεθίζοντάς τον με την βάλανό σας αρχικά


- Να περιμένετε να χαλαρώσει ο πρωκτός. Αφήστε τη γυναίκα να καθίσει εκείνη πάνω σας, μη διεισδύσετε εσείς την πρώτη φορά. Καλύτερα να έχει εκείνη τον έλεγχο 


-Να κρατάτε το πέος σας από τη βάση του και να περιμένετε πρώτα να διεισδύσει η βάλανος. Αν η σύντροφός σας είναι εντάξει μπορείτε να συνεχίσετε. 


- Να προχωράτε λίγο και αργά


-Αφού μπείτε κανονικά σταματήστε απλά και κάντε αργές απαλές ωθήσεις. 


-Να σταματάτε τακτικά και να βάζετε και άλλο λιπαντικό. Να βγαίνετε όσο αργά μπαίνετε. Εάν βγείτε γρήγορα οι μύες θα συσπάσουν και θα προκληθεί πόνος. 


Εάν εσείς το δέχεστε:


-Όσο πιο διεγερμένη είστε τόσο πιο δύσκολα θα πονέσετε. 


-Μπορείτε να διευκολύνετε τη διείσδυση κρατώντας τα οπίσθιά σας με τα χέρια σας. 


-Να λέτε πώς ακριβώς αισθάνεσθε Μη βιάζεστε και μην πιέζεστε. Αν δεν τα καταφέρετε αφήστε το για άλλη φορά 


-Εάν αρχίσετε να πανικοβάλεστε προσπαθήστε με τους μύες και το σώμα σας να έχετε εσείς τον έλεγχο της διείσδυσης. 


Προσοχή!


Αν η εκσπερμάτιση γίνει μέσα στο έντερο της γυναίκας μπορεί να της μεταδώσει μικρόβια που υπάρχουν στο σπέρμα του άντρα. Αλλωστε και μικρές ρωγμές στο τοίχωμα του δακτυλίου αποτελούν άριστη θύρα εισόδου μικροβίων στην κυκλοφορία του αίματος και μετάδοση αφροδίσιων νοσημάτων. Τηρήστε τους κανόνες υγιεινής και φορέστε πάντα προφυλακτικό. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X