Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Σεπτέμβριο
Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Σεπτέμβριο thumbnail

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Σεπτέμβριο

Ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι εύκολος, έχει ανηφόρες, εμπόδια, αλλά και σταυροδρόμια, στα οποία πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις… Αν όμως δεν χάσεις την ψυχραιμία σου και κάνεις τα κατάλληλα βήματα, τότε κατακτάς αυτό που πάντα ήθελες: το όνειρό σου! Το ξεκίνημα του φθινοπώρου έχει προκλήσεις, χαρίζει όμως απλόχερα τις δυνατότητες για πλήρη και ουσιαστική αποκατάσταση σε όποιον έχει ήδη προσπαθήσει πολύ για αυτήν. Τι προβλέπει η Αριθμολογία για τον Σεπτέμβριο 2015; Ποιες θα είναι οι εξελίξεις σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Ο προσωπικός αριθμός της ημερομηνίας γέννησής σου, σου δίνει τις προσωπικές προβλέψεις σου που είναι βασισμένες στην πανάρχαια τέχνη της αριθμολογίας.

Αριθμός Σεπτεμβρίου: 8


Ο Αριθμός που αντιπροσωπεύει την γενική τάση του Σεπτεμβρίου και ο οποίος προκύπτει από το άθροισμα του μήνα (Σεπτέμβριος) και του έτους (2015) είναι το 8. Ο αριθμός 8 συμβολίζει την συμπαντική ολοκλήρωση αλλά και την επιτυχία. Η επιτυχία αυτή δεν χαρίζεται, αλλά προέρχεται από κόπους και προσπάθειες του παρελθόντος! Αυτό το μήνα λοιπόν θα δούμεσημαντικά επιτεύγματα σε όποιους τα αξίζουν αλλά και σοβαρές τιμωρίες για σφάλματα που έγιναν το περασμένο χρονικό διάστημα. Οι κερδισμένοι θα είναι αυτοί που πραγματικά το αξίζουν!

Ο έρωτας είναι γεμάτος πάθος και ένταση!


Το καλοκαιράκι μπορεί να πέρασε, όμως το πάθος και η ένταση στις σχέσεις συνεχίζεται… Ο Σεπτέμβριος είναι ένας φλογερός μήνας για τα ερωτικά μας, ωστόσο δίνει και σημαντικές αφορμές για ζήλιεςσκάνδαλα, αλλά καιπαρασκήνιο στις σχέσεις. Αρκετοί είναι αυτοί που δεν θα μπορέσουν να συγκρατήσουν τον ενστικτώδη πόθο που αισθάνονται για ένα πρόσωπο «ακατάλληλο» για αυτούς και θα αφεθούν στα συναισθήματά τους χωρίς να σκεφτούν το αύριο! Πολλοί θα είναι όμως και οι άνθρωποι που θα ζήσουν μία δυνατή σχέση, που θα τους ολοκληρώσει!

Νέοι στόχοι για καριέρα και οικονομικά!


Ο καλύτερος κερδίζει, ο πιο δυνατός θα αντέξει και αυτός που θα προσπαθήσει αρκετά δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το μήνα να μην πάρει την ανταμοιβή του! Διανύουμε περίοδο έντονης κρίσης, όμως το Σεπτέμβριο θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, προαγωγής και προώθησης. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι οικονομικές διαπραγματεύσεις για εξόφληση χρεών του παρελθόντος, ενώ αρκετοί άνεργοι θα κάνουν αυτό το μήνα ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

 

Το Myastro σου προσφέρει τις μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Σεπτέμβριο. Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας. 

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;


Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

 

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

 

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5. 

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Σεπτέμβριο 2015


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1


ΓΕΝΙΚΑ: Υπήρχαν πολλά σχέδια στο μυαλό σου, τα οποία και είχες αφήσει στην μέση. Με το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου μπαίνεις γρήγορα στους ρυθμούς σου και προσπαθείς να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε τάξη, προκειμένου να πραγματοποιήσεις όσα θες. Παρόλο που θα υπάρξουν αστάθειες σε βασικούς τομείς της ζωής σου, να ξέρεις ότι θα έχεις πρόοδο και σημαντικές εξελίξεις, που θα φανούν μέσα στο επόμενο δίμηνο! Καταπολέμησε το φόβο για το αύριο…

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος. Είναι μία καλή ευκαιρία να αφήσεις στην άκρη ό,τι σε πίκρανε και να κοιτάξεις μπροστά, ανανεώνοντας μία σχέση που κρατά εδώ και καιρό. Θα συνειδητοποιήσεις ότι σε συνδέουν συναισθήματα με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Όσο για σένα που περνάς περίοδο μοναχικότητας, κάνε λίγο υπομονή και προσπάθησε να μην ξεκινήσεις μία νέα σχέση αυτό το μήνα, γιατί δεν θα έχει την πορεία που προσμένεις.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον τομέα της εργασίας σου συμβαίνουν αλλαγές, οι οποίες δεν σου είναι και τόσο ευχάριστες. Είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείς να διακόψεις κάποιες συνεργασίες σου ή και να αφήσεις κάποιο επαγγελματικό έργο, το οποίο ήταν για σένα σημαντικό. Οποιαδήποτε αλλαγή συμβεί αυτό το μήνα, θα σε οδηγήσει σε κάτι πολύ καλό, γι’ αυτό μη χάσεις την ψυχραιμία σου! Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις, οι οποίες τακτοποιούνται! Ο Σεπτέμβριος σου δίνει την ευκαιρία της αποπληρωμής χρεών. Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2


ΓΕΝΙΚΑ: Υποδέχεσαι το φθινόπωρο με ενθουσιασμό, κέφι, ενεργητικότητα και λαχτάρα για αλλαγές! Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που όντως θα αλλάξουν πολλά γύρω σου, θα γίνουν νέα ξεκινήματα στη ζωή σου και πολλές φορές δεν θα προλαβαίνεις να συγχρονιστείς με την ροή των εξελίξεων, που πράγματι θα σε ξαφνιάσουν! Αυτό το μήνα θα μπει στο πρόγραμμά σου μία νέα δραστηριότητα και επιπλέον ευνοείσαι στο να κόψεις κακές συνήθειες, όπως το κάπνισμα ή η κακή διατροφή!

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται, αλλά εσύ για την ώρα δεν μπορείς να δεσμευτείς και να αφεθείς ολοκληρωτικά σε μία σχέση, γιατί νιώθεις ότι χάνεις την ελευθερία σου! Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε εκπλήξει με τον τρόπο που θα εκφράζει αυτό το μήνα τα συναισθήματά του, αλλά και με τις προτάσεις που θα σου κάνει! Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια που δέχεσαι αυτό το διάστημα για μία νέα γνωριμία.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Σεπτέμβριο μπορείς να διεκδικήσεις δυναμικά μία καλύτερη επαγγελματική θέση, μία προαγωγή ή καλύτερη εξέλιξη στη δουλειά σου! Θα έχεις εξελίξεις, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, θα δεχτείς προτάσεις και όλα αυτά θα σταθούν προς το δικό σου όφελος! Η νευρικότητα και το άγχος για τα οικονομικά δεν θα λείψουν. Αρκετές στιγμές όμως, θα παρασύρεσαι και σε αγορές, που σε βγάζουν από τον έλεγχο. Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3


ΓΕΝΙΚΑ: Αν καταφέρεις να περιορίσεις την ευαισθησία σου, αλλά και την τάση σου να γίνεσαι το θύμα καταστάσεων και ανθρώπων, τότε δεν θα έχεις τίποτα να φοβηθείς αυτό τον Σεπτέμβριο! Το φθινόπωρο ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι σε περίεργη διάθεση, όμως το ένστικτό σου θα σου δώσει σημαντικά μηνύματα για κάποιες προσωπικές υποθέσεις σου, οι οποίες αυτό τον καιρό σε αγχώνουν πολύ!

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ τρυφερός και ρομαντικός μήνας για σένα, όμως τα συναισθήματά σου πολλές φορές θα σε παρασύρουν σε ουτοπικές σκέψεις και σχέδια, τα οποία εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να υλοποιηθούν! Προσπάθησε να λειτουργείς προσγειωμένα, απόφυγε διαφωνίες που γίνονται εν θερμώ και θυμήσου ότι η νέα γνωριμία που μπορεί να κάνεις τώρα, δεν σημαίνει απόλυτα ότι θα έχει την ιδανική πορεία και εξέλιξη που προσμένεις.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες σε συνεργασίες σου, οι οποίες και πρέπει να λυθούν. Το γεγονός αυτό σου προκαλεί άγχος κι ένταση και η αλήθεια είναι ότι προκύπτουν και καβγάδες με συναδέλφους, που σε πικραίνουν! Κάνε ένα καλό προγραμματισμό, τόσο σε εργασίες όσο και σε οικονομικά και προσπάθησε να μην χάνεις την ψυχραιμία σου, όταν οι καταστάσεις δεν εξελίσσονται έτσι όπως προγραμμάτιζες. Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X