Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τα νέα προεκλογικά του σποτ παρουσιάσε ο ΣΥΡΙΖΑ -Δείτε τα βίντεο
Τα νέα προεκλογικά του σποτ παρουσιάσε ο ΣΥΡΙΖΑ -Δείτε τα βίντεο thumbnail

Τα νέα προεκλογικά του σποτ παρουσιάσε ο ΣΥΡΙΖΑ -Δείτε τα βίντεο

"Ξεμπερδεύουμε με το παλιό-Κερδίζουμε το αύριο" είναι το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Η ανάδειξη του κυβερνητικού έργου που υλοποιήθηκε τους προηγούμενους 7 μήνες, η αποφασιστική διαπραγματευτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ και η ανάδειξη του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν, σύμφωνα με κομματικές πηγές, τους βασικούς άξονες της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε από τις 3 Σεπτεμβρίου.

Στόχοι της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ είναι, ειδικότερα, να αναδείξει το κυβερνητικό έργο που υλοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τους προηγούμενους 7 μήνες και να προβάλλει το πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ που είναι η αποφασιστική διαπραγματευτική στάση, τόσο στο προηγούμενο διάστημα, όσο και στο μέλλον, στα διάφορα στάδια υλοποίησης της συμφωνίας. 

Στόχος είναι επίσης να αναδείξει τους άξονες του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και, κυρίως, την κεντρική αντίληψη που τους συνδέει, δηλαδή τη σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα και την διαπλοκή, τη στήριξη των πιο αδύναμων και την προώθηση ουσιαστικών θεσμικών αλλαγών για τη διαφάνεια και τη δημοκρατία.

Το δημιουργικό κομμάτι της καμπάνιας βασίζεται σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους, ενώ θα συμπεριλαμβάνει και στοχευμένα μηνύματα για ειδικές κοινωνικές κατηγορίες, και σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η καμπάνια είναι χαμηλού κόστους και υλοποιείται από την ομάδα επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Παρασκευή παρουσιάστηκαν και δύο νέα τηλεοπτικά σποτ:

 


tanea.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X