Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Aπίστευτο! Η πόλη του σεξ που κάθε άνδρας έχει 3 γυναίκες και τον πληρώνουν!
Aπίστευτο! Η πόλη του σεξ που κάθε άνδρας έχει 3 γυναίκες και τον πληρώνουν! thumbnail

Aπίστευτο! Η πόλη του σεξ που κάθε άνδρας έχει 3 γυναίκες και τον πληρώνουν!

Υπάρχει ένα μέρος στη γη όπου θεωρείται αυτονόητο ότι κάθε άντρας δικαιούται τρεις γυναίκες, αναγγέλει η εφημερίδαIndependent, αναφερόμενη στην βιομηχανική πόλη Dongguan, στην επαρχία Guandong της Κίνας.Ο πληθυσμός της πόλης διαμορφώθηκε άνισα με εκατό γυναίκες να αναλογούν σε 89 άντρες.


Αιτία για την πληθυσμιακή δυσμορφία της πόλης είναι «η προτίμηση των βιομηχάνων της περιοχής στις γυναίκες εργάτριες», διαπιστώνει το βρετανικό δημοσίευμα.«Κυκλοφορούν παντού νεαρές εργάτριες, ενώ ο ανδρικός πληθυσμός καταδικάζεται στην ανεργία«, αναφέρεται.


Το άλλο παράδοξο είναι ότι οι γυναίκες της Dongguan δεν ζηλεύουν η μία την άλλη και θεωρούν φυσιολογικό ο σύντροφος τους να έχει τρεις παράλληλες σχέσεις, στην πόλη που αποκαλείται και καρδιά της βιομηχανικής παραγωγής της Κίνας.Αυτό επιβεβαιώνει και η Υπηρεσία Δικαιωμάτων της Γυναίκας στην Κίνα, ανακοινώνοντας ότι » η πολυγαμία στην περίπτωση της Dongguan είναι φυσιολογική αφού οι ίδιες οι γυναίκες δηλώνουν ότι η εναλλακτική επιλογή είναι η μοναξιά».


ert.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X