Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Ποια εσώρουχα πρέπει να φοράς και ποια όχι στο σεξ (λίστα)
Ποια εσώρουχα πρέπει να φοράς και ποια όχι στο σεξ (λίστα)  thumbnail

Ποια εσώρουχα πρέπει να φοράς και ποια όχι στο σεξ (λίστα)


Η πρώτη εντύπωση μένει ανεξίτηλη στη μνήμη και αυτό φαίνεται πως ισχύει και για τις σεξουαλικές περιπτύξεις των ζευγαριών.
Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες επηρεάζονται από την επιλογή των εσωρούχων του αντίθετου φύλου και αυτό μπορεί να επηρεάσει και την ερωτική τους διάθεση.


Σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής για κινητά OnePulse, η συντριπτική πλειοψηφία ανδρών και γυναικών θεωρούν πως η επιλογή εσωρούχων επηρεάζει την εικόνα που σχηματίζουν για το αντίθετο φύλο.


Πάνω από το 50% των ανδρών παραδέχθηκαν ότι θα σχολίαζαν αρνητικά μια γυναίκα εάν δεν είχε επιλέξει ωραία εσώρουχα.


Σύμφωνα με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων, το 86% των ανδρών κρίνει πόσο ελκυστική είναι μια γυναίκα με βάση τα εσώρουχα που θα επιλέξει, ενώ το 71% των γυναικών δίνει πραγματικά σημασία στο εσώρουχο που επιλέγει ο ερωτικός τους σύντροφος.


Η έρευνα αποκαλύπτει επίσης τι πρέπει να φορούν οι γυναίκες για να εντυπωσιάσουν έναν άντρα. Φαίνεται πως οι άνδρες προτιμούν τα σετ εσωρούχων σε συνδυασμό με τις κάλτσες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς.


Αντιθέτως, απεχθάνονται τους κορσέδες και τα κοντά νυχτικά (baby doll). Κάτι που αναμφίβολα εκπλήσσει είναι ότι μόλις το 19% των ανδρών δήλωσαν πως θεωρούν ελκυστικά τα στρινγκ.


Όσον αφορά τα ανδρικά εσώρουχα, άνδρες και γυναίκες συμφώνησαν ότι ένα παλιό και φθαρμένο μποξεράκι δεν είναι καθόλου σέξι.


Πέραν της εντύπωσης που δίνουν στο αντίθετο φύλο, τα ωραία εσώρουχα τονώνουν την αυτοπεποίθηση και αυτό χωρίς αμφιβολία επηρεάζει θετικά τη σεξουαλική διάθεση. Πηγή:onmed.gr


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X